Faitig Edina

Faitig Edina


Közgazdász végzettségemmel finanszírozási területen Miskolcon majd Pécsen dolgoztam több, mint 10 évig. A szakmám nem igényelt olyan kreativitást, ami bennem volt, így szabadidőmben ismerkedtem a fotózással, belevetettem magam a gasztronómia világába, tortákat készítettem. Valami mégis hiányzott. Építész-tervező férjemet Pécsen ismertem meg, az ő biztatására jelentkeztem a lakberendező képzésre. Az oklevél megszerzése előtt már két nagy projekt megvalósításán dolgoztam és mire befejeztem, tudtam, hogy ez az a szakma, amivel foglalkozni szeretnék.

Nincs konkrét stílus, amire szakosodtam, hiszen minden irányzatnak megvan a maga szépsége. Egy enteriőr lehet gyönyörű, de tökéletes akkor lesz, ha a megrendelő igényeit előtérbe helyezve funkcionális, kényelmes, harmonikus tereket hozunk létre.

Vállalom lakások, családi házak, közösségi- és vállalati terek belsőépítészeti tervezését, látványtervek készítését, segítek a kivitelezés lebonyolításában. Amennyiben még az alaprajz sincs meg, abban is számíthat ránk. További projektjeinket nyomon követheti az instagram oldalainkon.

Faitig Edina

KÉPEK