Szilágyiné Krisztina - Kortárs, luxus lakás egyedülálló férfi számára

Kortárs, luxus lakás egyedülálló férfi számára

A földszinti rész 78 m2 alapterületű és egy légtérben van a nappali-étkező-konyha. A mintegy 60 m2-es szuterénben a hálószobákat és a fürdőszobákat találjuk. A megrendelő kérése az volt, hogy az arany és fekete színek mindenképpen jelenjenek meg a térben, de a további részleteket illetően szabad kezet kaptam. A színek harmonikusan ívelnek át a helyiségeken, a minőségi anyagokon és bútorokon, valamint a teret kiegészítő dekorációs elemeken. A tervezésnél szem előtt tartottam, hogy ne csak a látvány legyen luxusérzetű, hanem hosszútávon is élhető és minden igényt kielégítő otthont alkossak.

Különleges és egyedi belsőépítészeti megoldásokat terveztem minden helyiségbe.

Érdekesség a nappalinál a függesztett média fal, amelyet bőrrel vontam be, és bőrből készült szőnyeg került a sarokülőgarnitúra elé is. A szinte mindenhol megtalálható geometria minták szépen egészítik ki a körkörös formákat. Örültem, hogy sötétebb színekkel dolgozhattam, szeretem őket alkalmazni, jól kiemelik a teret, magas esztétikai értéket ad az enteriőrnek.

Kifejezetten kedvelem a nem megszokott anyagokat és formákat, de még is az otthonosságra, használhatóságra törekszem. A két hálószoba esetében a narancs sárga dekorpaneles változat a fő hálószoba, a tükrös hexagon csempés pedig a vendég hálószoba lett. Külön attrakció a fürdőszobai átlátszó kád és mosdó, ez lesz a fiatalember fürdőszobája, a narancsos színű változat pedig a vendégeké.

 

Szilágyiné Krisztina
lakberendező

 

www.krisztaart.hu