Odorné Fehér Zsuzsanna

Odorné Fehér Zsuzsanna


Már gyermekkoromban érdekeltek a különböző művészeti ágak. Szerettem rajzolni, alkotni. Ennek ellenére pedagógusként, majd az idegenforgalomban, később pénzügyi területen dolgoztam. Az alkotás iránti vágyam, és művészeti érdeklődésem, azonban folyamatosan erősödött. Az első saját lakásom kialakításakor ráébredtem mekkora örömet jelent számomra, az otthon megteremtése, részt venni az építészeti munkálatokban. Gyűjteni, és olvasni kezdtem a kapcsolatos szaklapokat, könyveket. Az otthonomban terveztem lépcsőt, bútorokat.

Végül alkalmam nyílt a szakmai tanulásra. A Szimultán Művészeti Iskolában sikeresen vizsgáztam. Az alapismeretek megszerzése után, folyamatosan tudásom elmélyítésére, bővítésére törekszem.

Fontos számomra a térszervezés, a praktikus, jól működő, harmonikus otthon megteremtése. Ez nagyon sokrétű, és bizalmi feladat. Boldoggá tesz, ha együtt dolgozhatok a leendő lakás tulajdonosával. Segíthetem őt abban. hogy kívánságai, elképzelései megvalósításával végül olyan otthona legyen, amelyben jól érzi magát, amelyben fel tud töltődni. Hiszem, hogy ez elengedhetetlen az eredményes, boldog élethez.

Odorné Fehér Zsuzsanna

KÉPEK