Vónya Tímea - Glamour a Budapart lakóparkban

Glamour a Budapart lakóparkban

A Kopaszi-gátnál épülő Budapart lakóparkban vásárolt Ügyfelem kettő kisebb lakást, amelyeket egybenyitva és a tereket újra funkcionálva egy szép, 2 fő részére kényelmes lakást tudtunk kialakítani. A házaspár modern stílusú, elegáns lakást szeretett volna. A hálószobába és a hozzá tartozó gardrób részre, valamint az egyik fürdőszobába azonban glamour-os elemeket is becsempésztünk a feleség kérésére. Az anyaghasználatokat és a fő design elemeket végig vittem a lakás helyiségein és így sikerült megőrizni az összhangot és a harmóniát az egész lakásban.

A lakás színeiben a föld színek kaptak szerepet, melyek melegséget adnak a lakás szürkés színeihez. A nappali és konyha részen megmaradt, a lakásba eredetileg lerakott szürkés kőpadló és a beszerelt szürkés színvilágú konyha bútor.

A tervezés után ősszel megkezdte kivitelező csapatunk a lakás átalakítását a terveim szerint. Az elektromos kiállásokat átalakítottuk az álmennyezetek kialakításához és az egyedi bútorokhoz. Elkészítettük az álmennyezeteket, melyek funkcionális és hangulati világításokat biztosítanak Ügyfelünk igényei szerint. A fehér falakat minimál bézs színűre festették át kollégáink és néhány helyen a Khróma design tapétái kapták a faldíszítés szerepét. A dekorációkat és a beépített bútorokat asztalos csapatunk készítette el a terveim alapján.

Elegáns Ashley Wilde textilekből készültek a függönyök és a díszpárnák hozzájárulva az otthonosság fokozásához. Színeikben harmonizálva a bútorok és a dekorációk színeihez. A nappaliba becsempésztünk egy kis indigó kék színt, mely Ügyfelem egyik kedvenc színe. A hálószoba glamouros stílusát az arany szín megjelenésével is fokoztuk, mely jól illik a bézs színvilághoz és kicsit felélénkíti azt.

 

Vónya Tímea 
lakberendező