Sant’ Agostino burkolat a Benedek Épületgépészetnél

Sant’ Agostino burkolat a Benedek Épületgépészetnél

San't Agostino

Sant’ Agostino történet

A Sant’Agostino cég több mint 50 éves múltra tekint vissza a burkolat gyártás terén. A még mai napig családi kézben lévő vállalat 1964-ben nyitotta meg első gyárát, és azóta is minden burkolatot Olaszországban gyártanak. A mai napig az alapító család által vezetett cég folyamatos megújuláson és fejlődésen ment keresztül, évről évre innovatív gyártási technológiákat vezetett be, míg meghódította a piacot. A Sant’Agostino az egyik vezető design burkolat gyártó, erősen meghatározza a piacon uralkodó trendeket.

 

Olasz burkolat – kiváló minőség

Kiváló alapanyagok felhasználása, a minták legnagyobb kreativitással és precizitással való megtervezése, és színpompás, texturált felületű burkolatok gyártása az elsődleges céljuk.
Az olasz design filozófia és a forradalmasított gyártási technológia a burkolatok terén is tökéletes garancia a kiváló minőségre.

 

Környezettudatosság a fenntartható fejlődés jegyében  Sant’ Agostino burkolat a Benedek Épületgépészetnél

A tökéletes burkolat előállítása és gyártása mellett, a környezet megóvása is fontos szerepet tölt be a Sant’Agostino vállalat életében. Az EcoQuality a cég környezeti eszméje, mely a teljes gyártási folyamatot befolyásolja a fenntarthatóság jegyében. A program célja, hogy a gyártás során a környezet a lehető legkisebb mértékben sérüljön. A Sant’Agostino telepített napkollektorai segítségével saját természetes áramforrást biztosít magának, amivel csökkenti a CO2 kibocsátást. A gyártási folyamat során felhasznált víz és keletkezett hulladék 100%-át újrahasznosítják. A Sant’ Agostino elmondhatja magáról, hogy mindent megtesz a környezetéért, ráadásul rendszeresen részt vesznek jótékonysági akciókban is.

 

Sant’ Agostino megjelenés

A Sant’Agostino burkolatainak jellegzetes megjelenését a részletgazdag fa-, szövet-, és kőhatású texturált mintázat határozza meg, ami a nagyprecizitású nyomtatóknak köszönhetően teljesen élethű felszínt mutat.
Organikus és geometrikus mintázatú lapjaikon jellemzően a meleg barnás, szürkés és pasztelles árnyalatok dominálnak. A lapok kerámia alapanyaguknak köszönhetően rendkívül ellenállóak, és kevés karbantartást igényelnek. Falra és padlóra egyaránt alkalmazható, kifinomult összeállításaival a Sant’Agostino burkolatok könnyedén csempésznek stílust és egyedi hangulatot a modern otthonok enteriőrjeibe.

 

Sant’ Agostino burkolat a Benedek Épületgépészetnél

 

Színek határok nélkül

Az eltérő burkolat kollekciók gyártása során egytől egyig ugyanazt a nyomtatási technológiát alkalmazzák. Mint azt a méltán népszerű Digitalart kollekció fantázianeve is sugallja a mintázat létrehozásához is azt az innovatív digitális technológiát alkalmazzák, ami a színek szemszögéből nézve is hatalmas előrelépést jelent, mert lehetővé teszi bármilyen színárnyalat, tónus, és telítettség kialakítását. Ez a színkezelési rendszer kifinomult, játékosan harmonikus összeállítások vagy éppen nüansznyi különbségek megjelenítésére is alkalmas.

 

Minta éltől-élig

A szabadalmaztatott In-line digitális nyomtatási technológiával a burkolatok lapjait széltől szélig tökéletesen le tudják fedni a kívánt színnel és mintával. Ez garantálja a minta folytonosságát burkolás után is.

 

Vadonatúj, elismerésre méltó megjelenés

A padló- és falburkolatok meglepően gyönyörűvé és realisztikussá válnak, ugyanis a nyomtatási eljárás során keletkező apró festékpontok teljesen láthatatlanok maradnak a szem számára. A nyers, rusztikus fát, kőzeteket, durva szövésű textíliákat és kárpitokat idéző nagyszerű designer mintáknak, színösszeállításoknak és textúráknak köszönhetően, a kerámialapok anyagai egy eddig ismeretlen többletértéket kapnak.

 

Kiegészítők

A burkolathoz válasszon minőségi szanitereket álom fürdőszobájába! A www.benedekszerelveny.hu weboldalunkon rengeteg termék közül válogathat.

További gyártóink

A Benedek Épületgépészet üzleteiben forgalmazott további 17 prémium minőségű burkolat gyártót is megtalálja weboldalunkon.

Bemutató termeink

A Sant’ Agostino burkolatokat alábbi bemutatótermeinkben tekintheti meg:
1116 Budapest, Kondorosi út 5/a.
2023 Érd, Fehérvári út 63-65.

 

Köszönjük, hogy elolvasta cikkünket. Reméljük, hogy megfelelő betekintést nyert a Sant’ Agostino burkolat világába. Tekintse meg széles burkolatos termékkínálatunkat akár személyesen üzleteinkben, vagy weboldalainkon: www.benedekburkolat.hu.
Keresse munkatársainkat bizalommal, akik segítenek kiválasztani Önnek a megfelelő burkolatot otthonába, Kollégáink burkolási tervet is készítenek látványtervvel, hogy könnyebben el tudja képzelni álmai fürdőszobáját. Látogasson el weboldalunkra és tekintse meg kínálatunkat.
Kérjen egyedi ajánlatot a Sant’ Agostino termékeire a benedekburkolat.hu weboldalunkon!