IGEPA 2R - Falra és mennyezetre feszíthető textilek

Falra és mennyezetre feszíthető textilek

Az elmúlt évre sok minden elmondható, de egy szó biztosan minden iparágban megállja a helyét, az pedig a változás, igaz ez a vizuális kommunikáció világában is. Új trendek jelentek meg és terjednek el a következő időszakban; Nyugati régiókban már mindennapi termékként tekintenek a textilekre, mely nálunk jelenleg még gyerekcipőben jár, viszont a jövőt jelenti. A társadalom változik és ezzel együtt a modern, kortárs élet és munka igényei is.

IGEPA 2R - Falra és mennyezetre feszíthető textilek

Inspiráló új lehetőségek a belsőépítészet és a színpadi megjelenések világában

A PONGS® építészetileg értékes textíliáival teljesen új módszereket teremthetünk egy helyiség kialakításához. Innovatív megoldásaik már világszerte inspirálják az építészeket, tervezőket, valamint kivitelezőket. A textil alapanyagok sikeresen ötvözik a hagyományos kézműves termékeket a csúcstechnikával, miközben biztosítja az ökológiai egyensúlyt.

Funkcionális jellegű textíliák, például háttér világítású és sötétítő anyagok, strech vagy akusztikus, hangszigetelő szövetek, digitálisan, nagy felbontásban, szinte végtelen hosszúságban nyomtathatók.

Termékeinket különböző piaci szegmensekre szállítjuk, amelyek tökéletesen kiegészítik egymást. Legyen szó színházi díszlet kivitelezéséről, irodaházak kialakításáról, vagy otthonunk egyedivé varázsolásáról, a különböző tulajdonságú textilek valamelyike biztosan tökéletes választás lesz.

DESCOR® Falra és mennyezetre feszíthető textil

A textilbelsők innovatív koncepciója révén teljesen új dimenziók nyílnak meg a falak és a mennyezet kialakításában. A falak, mennyezetek és panelek burkolatának rendszere teljesen újradefiniálja az exkluzív szobatervezést, a hagyományos háttérképek és burkolatok modern alternatíváját. A DESCOR® nemcsak egyszerűen, precízen és tisztán összeszerelhető, hanem különösen zökkenőmentes eredmény és sima felület is jellemzi. A rendszer így ötvözi az esztétikát és a legmagasabb funkcionális jellemzőket. A különböző tulajdonságok lehetővé teszik az új helyiségek korlátlan tervezési lehetőségeit.

A falra szerelhető panelek egyszerűvé teszik a textil felrakását, illetve annak későbbi cseréjét, vagy eltávolítását. A panel kialakítása megkönnyíti a felhelyezést, valamint az alapanyag stabilan tartását. A falra szerelhető szerkezetet, a belehúzott alapanyag teljes egészében elfedi, ezzel biztosítva a tökéletes megjelenést. A textil alapanyag különböző felülettel és tulajdonsággal rendelkezik; megkülönböztetünk hátulról megvilágítható alapanyagokat, mely mögött LED világítás alkalmazható, ezáltal is izgalmasabbá téve környezetét; valamint hangszigetelő textileket.

Akár magánlakáshoz, akár irodaházakhoz, új épületekhez vagy felújításokhoz – a DESCOR® rendszer minden projektre és szobára alkalmas. Az általunk használt textíliák nemcsak a piacon elérhető legszélesebbek közé tartoznak, hanem minden szükséges minőségi és biztonsági tanúsítvánnyal is rendelkeznek. Az innovatív összeszerelő rendszerrel tökéletesen összehangolva egy szobát esztétikus és funkcionális általános koncepcióvá alakítanak át nagyon rövid idő alatt.

 

IGEPA 2R 

IGEPA 2R

Bővebb információért keresse fel munkatársunkat az alábbi elérhetőségen:

Török Alexandra
VISCOM prémium tanácsadó

E-mail: a.torok@igepa.hu
Mobil: +36 70 627 6311