Kimmel Gyerekbútor

A fehér babaszoba

 

Az új családtag érkezése hatalmas öröm és fejtörés is egyben. Ki kell számára alakítani egy saját életteret, ahol szépen fel tud majd cseperedni, ahol mindig jól érzi majd magát. 

A gyerekeknek már egészen kicsi korukban elkezd kialakulni a saját ízlésük, éppen ezért érdemes már előre jól választania bútorokat.

A bababútorok egy része kisgyermekkorban is használatos lehet (pl. a kiságy, a komód vagy éppen a szekrény). Ezek az alapdarabok akár iskolás koráig is elkísérhetik gyermekét.

Ha Ön is hosszútávra tervez a babaszoba berendezésével, érdemes egy jól variálható alapkoncepciót választania. Erre a legjobb választás, ha a bútorzat fehér színű.

 

Éppen ezért van a kínálatunkban többféle fehér bababútor család is.
Mint például:

 

Kandy

 

 

 

 

 

Ha az alapdarabok fehér színűek, akkor könnyedén tud változtatni a stíluson a kiegészítőkkel, a falak színeivel, vagy a dekorációval, anélkül, hogy jelentős anyagi forrást kellene fordítania a teljes átalakításra!

Mi azt szoktuk mondani, hogy a fehér bútorok pontosan olyanok, mint a „kis fekete” a női ruhatárban:

  • tűsarkúval és arany ékszerekkel egy elegáns színházi outfit,
  • virágos hajpánttal, farmerdzsekivel és csipkecsizmával egy laza fesztiválszett
  • egy szolid közepesen magas sarkú cipővel, és egy fehér blézerrel pedig akár egy tárgyalásra is elmehet benne

A fehér bútorok pontosan ilyenek. Lehet lányos, lehet fiús, lehet dzsungeles vagy akár geometriai alakzatos a szoba, bármelyikbe tökéletesen illeszkednek. Igazi kaméleonok a bútorok világában.

Ráadásul így többgenerációs is lehet a bababútor, ahogy jönnek a kistestvérek, nem fog számítani, hogy kisherceg, vagy hercegnő érkezik a családba.

 

Kimmel Gyerekbútor

www.kimmelgyerekbutor.hu