Svábbau - Bette

Visszatekintés: „Dizájnműszak” a Svábbau szemszögéből

A Svábbau Kft. magyar tulajdonú vállalkozásként 1990 óta ismert szereplője a szaniter- és épületgépészeti piacnak. Állandó célunk az időtálló, komfortos és műszakilag előremutató lakó- és munkahelyi környezet kialakítása, amelyet a világ élvonalába tartozó gyártók közreműködésével, termékeik által biztosítunk. Sikerünket azonban nem csak a termékek minősége és a kifinomult design, hanem a hozzáadott értékek is elősegítik.

 

„High-tech és kézművesség: előremutató és időtálló műszaki megoldások a dizájn jegyében”:

Azért gondoltuk, hogy a Lakberendezők Országos Szövetségének hagyományos őszi évadnyitó rendezvényén mindenképpen élőben is megmutatnánk a Bette Lux Oval Couture szabadon álló kád és mosdó családot mivel ezekkel a termékekkel már kompromisszum nélkül szoba lehet a fürdőszobából.

Mind a mosdó, mind pedig a kád zománcozott acélból készül, peremmagasságuk egyedülállóan csak 8 mm és igazi kuriózum a szövettel borított külső váz, amelynek fő alapanyaga a minőségben szintén kompromisszumot nem ismerő JAB Anstoetz gyártól érkezik – kopásálló, páraálló, vízlepergető. Az igényes lakásbelsők kialakításakor fontos variációs lehetőségek száma is szinte végtelen, mivel a kád és mosdó fehér illetve a gyár által ajánlott 5 egyéb trendszín (pl. pergamon, mahnattan) valamelyike lehet, a szövetburkolat esetében pedig 4 féle illeszkedő vagy éppen merészen kontrasztos színből választhatunk. A Bette Lux termékcsalád további, „hagyományos” beépíthető kádjai és mosdói pedig – a 8 mm peremmagasságnak köszönhetően – akár márvány vagy gránitlap alkalmazása esetén tökéletes szintbeépítésre is alkalmasak.

Egy következő, szerencsére napjainkban egyre fontosabb és gyakran felmerülő szempont miatt is a Bette gyár mellett döntöttünk, mivel csak természetes anyagok, titánacél és zománc felhasználásával készülnek a gyártó fürdőszobai termékei.

A titánacél a gyártástechnológia miatt rugalmas, könnyen formálható lapok formájában kerül felhasználásra, így eddig elképzelhetetlen formák is megvalósíthatók segítségével. A zománc pedig csupa olyan tulajdonsággal bír, ami fontos a mindennapi használat során: higiénikus, jó hővezető, ütésálló, karcálló, UV álló, hőálló, és ellenáll a kémiai anyagoknak.

A hazai piacon sajnos kevéssé ismert anyaggal és termékekkel szemben sok előítéletet fogalmaznak meg, ezért szeretnénk ezeket mindennapjaink során is cáfolni és továbbadni a gyártó önbizalommal teli üzenetét: 30 év garancia + „Made in Germany”! Sajnos sokan még mindig azt gondolják, hogy a zománc olcsó kinézetet kölcsönöz és egy régi, elavult dolog, valamint a korábbi beidegződések miatt több generáció fejében is él még a sztereotípia, mely szerint könnyen csorbul és sérülékeny, akár karcolódhat is. Szeretnénk bebizonyítani, hogy az évtizedek során kifejlesztett gyártástechnológia nem hiába emelte a Bette-t a prémiumgyártók sorába. Az állandóan felmerülő, a termék magas árára vonatkozó kommenteket pedig azzal tudjuk cáfolni, hogy beépíthető kádat már 80.000 Ft-tól találunk a gyártó kínálatában – ugyanolyan minőségi tulajdonságokkal, mint a fentebb említett zászlóshajó esetében.

A bemutatott termékek mellett fontosnak tartjuk kiemelni a zuhanytálca és egyedi zuhanymegoldás kínálatot is, amely higiéniai és sok más szempontból is verhetetlen alternatívája az épített megoldásoknak. A BetteFloor padlószintbe építhető zuhanyfelületek a burkolat színéhez illeszthetők és egyetlen nagy csempeként tökéletesen megoldják a burkolás során felmerülő legfontosabb problémákat: a vízzárás és a lejtés kérdését is.

Svábbau - Bette

Svábbau Kft.


Bármilyen észrevétel vagy műszaki kérdés esetén várjuk kérdései(te)ket!

 

Svábbau Kft.
H-2083 Solymár, Bécsi út 17/c.
+26 560 820
svabbau@svabbau.hu

www.svabbaukft.hu