A KLUDI NOVA FONTE elnyerte a Red Dot Award 2022 díjat

A KLUDI NOVA FONTE elnyerte a Red Dot Award 2022 díjat

KLUDI NOVA FONTE Pura – kifinomult, fenntartható és egyedi

E három egyedi dizájn tulajdonság ötvözésével a NOVA FONTE elnyerte számunkra a rangos Red Dot Award 2022 díjat.

A zsűri indoklása:

„Ezeknek a fürdőszobai szerelvényeknek a kialakítása ügyesen ötvözi a vizuális könnyedséget a részletek pontos kidolgozásával.”

A KLUDI két évvel ezelőtt mutatta be a NOVA FONTE csaptelep kollekciót. A három különböző dizájn-variáció – Classic, Puristic és Déco – minden otthonba és enteriőrbe tökéletes megoldást tartogat. A Pura a NOVA FONTE sorozat ideális kiegészítője. A csaptelepek piacán egyedülálló koncepciónk most teljessé vált, így az építészeknek és lakberendezőknek számos tervezési lehetőséget kínál az esztétikai tökéletesség eléréséhez. A Pura rendkívül kifinomult formatervezésével és letisztult, purista vonalvezetésével kiválóan testesíti meg korunk szellemét, és kifejezetten markánsan teszi egyedivé a fürdőszobákat.

A NOVA FONTE Pura minimalista anyaghasználatával, műanyagmentes csomagolásával és víztakarékos kifolyójával teljes mértékben megfelel a mai fenntarthatósági igényeknek. A kollekcióban álló és falra szerelhető csaptelepek is megtalálhatók különböző kivitelben.

Tapintható könnyedség: a NOVA FONTE Pura egykaros csaptelepek a kifinomult formatervezés és a modern purizmus vonzó kombinációját mutatják.

9–21–36: a fogantyú-kifolyócső-csaptest átmérője mm-ben, melynek köszönhetően karcsúbb és kifinomultabb, mint bármely más mosdócsaptelep – igazi kihívás a gyártás szempontjából. Ezek a minimalista geometriák, a gondosan kiegyensúlyozott arányok és a kifolyócső és a test közötti aprólékos átmenet klasszikus eleganciát és kifejező esztétikát kölcsönöznek a Pura csaptelepeknek.

Tökéletes választás modern, minimalista belső terekbe. A klasszikus króm mellett a KLUDI NOVA FONTE Pura a divatos matt fekete és elegáns matt fehér színben is kapható (2023 tavaszától).

 

Kludi Szerelvények Kft.