AGC References

Merítsen ihletet az AGC Referencia alkalmazással!

Már online és ingyenesen letölthető: az AGC új „Üveg és Építészet” Referencia alkalmazás, mely a világ számos káprázatos épületét mutatja be Önnek, akár beltéri vagy kültéri üvegmegoldásokat keres.

 AGC References

A következő lépéseket használva tegyen felfedezőutazást:
1.lépés: Válassza ki az “interior” vagy “exterior” referenciákat.
2.lépés: Keressen ország, alkalmazás, épülettípus vagy környezetkímélő tanúsítvány szerint.

Ország (Country): Tervezze meg városnéző túráját saját érdeklődése szerint kiválasztott városban és/vagy országban és nézze meg, milyen referenciánk láthatóak ott. A “google map” indikátor segít beazonosítani minden helyet.

Alkalmazás (Application): erre az opcióra akkor van szüksége, ha aktív üveggel, strukturális üveggel vagy impozáns üvegtetővel készült referenciákat keres.

 AGC ReferencesÉpülettípus (Type of building): ezt az osztályozást használja irodaépületek, iskolák, bevásárlóközpontok, vasútállomások és egyéb referenciák keresésekor.

Környezetkímélő tanúsítványok (Environmental certification): érdeklik a BREEAM, LEED, HQE és Cradle to Cradle szerint minősített zöld épületek? Találja meg a válaszokat kérdéseire a környezetkímélő tanúsítványok csoportjában!

Minden referencia részletes leírással jelenik meg, megnevezi az építészt, az alkalmazott AGC márkát és terméket.

Hogyan tölthetem le?
Az applikáció ingyenesen letölthető bármilyen okostelefonra vagy tablet-re.
Iphone-ra, ipad-re, stb.: lépjen fel az “iTunes App Store”-ba, keressen rá az “AGC References”-re, telepítse és nyissa meg az applikációt
Android-ra: lépjen fel a “Google Play App Store”-ba, keressen rá az “AGC References”-re, telepítse és nyissa meg az applikációt

 

Élvezze a felfedezőtúrát az AGC üvegreferenciáin keresztül!