ANRO Épületdíszítés Kft.- CronaFloor SPC Vinyl parketta

CronaFloor SPC Vinyl parketta

SPC vinyl parketta – vízálló padlóburkoló lap

A CronaFloor SPC vinyl parketta – padlóburkoló lap, mely merev és magas térbeli stabilitást biztosító SPC (Stone Polymer Composite = ásványi polimer kompozit) anyagból készült. Az ásványi anyag az SPC esetében mészkő, ami 60%-át adja az alapanyagnak, ezáltal a padlólap súlyos, ám a polimernek köszönhetően mégis rugalmas, rezgéselnyelő. Hasonló a PVC alapanyagú vinyl padlókhoz.

A mészkő polimer alapanyag sokkal ellenállóbb és környezetbarátabb technológiával készül, a hagyományos MDF laminált padlókkal szemben. Tömörségüknek köszönhetően a hőmérsékletváltozásra csak csekély mértékben tágulnak, nem púposodnak fel, mint a fa vagy MDF elődeik.

Egységes padlóburkolat az egész házban!

 

Az egységes burkolat az egész lakásban eddig nem nagyon volt megoldható, hiszen a vizes, nedves helyeken nem lehet a hagyományos MDF parkettákat lerakni. Azonban az SPC vinyl burkolat akár az egész házban, teljes felületen felhasználható!


ANRO Webáruház
ANRO Épületdíszítés Kft.- CronaFloor SPC Vinyl parketta
ANRO Épületdíszítés Kft.- CronaFloor SPC Vinyl parketta

A klikkes vinyl padló teljesen vízálló, így biztonsággal használható fürdőszobában, konyhában, nappaliban, hálószobában és kereskedelmi egységekben is egyaránt. Nagyon könnyű a tisztítása, különösebb odafigyelést nem igényel, ezért érdemes közösségi helyiségekbe is ezt választani, így például nyugodtan alkalmazható óvodákban, iskolákban, irodákban.

Elektromos és vízcsöves padlófűtéshez is használható az SPC vinyl padlólap.