Bellamo Premium Comfort - Legendák nyomában

Legendák nyomában

Egy ütős darab megújulása

 

Tervező: Ueli Berger
A 7:1 arányban nagyított de Sede boxkesztyű, a DS-2878 az 1978-as modell új kiadása, amely elhozza otthonunk falai közé a népszerű ökölvívást – legyen szó boxrajongókról, az ökölvívás szerelmeseiről vagy boxoló sportolókról. Csakúgy, mint az eredeti modell esetében, a részletes boxkesztyű forma két színből álló borítással érkezik, a tipikus redőzéssel a széleken és a jellegzetes kesztyű fűzéssel a kanapé lábrészénél. A puha de Sede bőr és az aprólékosan kidolgozott kárpitozás rendkívüli ülőkényelmet biztosít.

Bellamo Premium Comfort - Legendák nyomában

A gyengéd bunyós – Muhammad Ali öröksége de Sede-nek címezve
1978. Ez volt az az év, amikor Muhammad Ali kétszer szállt ringbe Leon Spinks ellen – és inspirálta Ueli Bergert, aki el volt ragadtatva a de Sede bútorok futurisztikus kialakításától a svájci gyár működésének korai éveiben.

Ali boxmérkőzései alapozták meg Berger számára a kézművesség, ügyesség, erő, sport és verseny egy ülőbútorban történő egyesítésének vágyát. Ezzel megszületett az ötlet, és elkészült az ember nagyságú boxkesztyű mintamodellje a vállalat saját bőrművészeinek kivitelezésében. Röviddel a piacra dobása után, az innovatív dizájnnak és rendkívüli elismertségének köszönhetően a modell már a de Sede ikonjaként jelent meg. A rengeteg egyedi megrendelés iránti igény igazolja az ülőbútor különleges kivitelezését. A DS-2878 megújult kiadása 2017-ben jelent meg, az eredeti változat mintájára készült kanapé formájában.

Bellamo Premium Comfort - Legendák nyomábanA boxzsák
A DS-2878 új kiadásához igazítva a boxrajongók egy egészen különleges kiegészítőt is kézbe vehetnek: egy bőrből készült boxzsák várja használóit. Legyen szó kultikus dekorációról vagy valódi edzőeszközről, a box hangulatát hozza a nappaliba. Joe Frazier és Muhammad Ali is nagyon szerette volna.

A felső és az alsó részen kontrasztos fedő színeket használnak, a töltelék pedig valódi bőr hulladékból, leeső szélekből készül. Ez a forradalmi töltet új edzésérzetet tesz lehetővé, az ütő és rúgó mozdulatokat optimálisan csillapítja, ugyanakkor komoly súlyának köszönhetően olyan, akár egy igazi ellenfél. Az ökölvívó kiegészítőt a stabil, nyeregbőrként is használt DS-ARTISANO bőrtípusból készült tartó rögzíti. A boxzsák három részből álló fémlánccal rögzíthető a mennyezethez. (A boxzsák DS-2878/60 néven külön elemként rendelhető.)

www.desedehungary.hu

A DeSede legendás darabjai megtekinthetők a Bellamo Premium Comfort üzletében (Max City Lakberendezési Áruház – Fszt. 31/A)