Antalis Hungary Kft. - Coala Interior Film - Soft Touch

A Coala Interior Film bemutatja

a Soft Touch választékot és 129 új, térdekorációs termékét

 

 

Az Antalis Hungary Kft, Európa vezető vizuális kommunikációs kereskedője bejelentette, hogy a Coala Interior Film család fal-, ajtó- és bútorfólia termékkollekciójába bekerült az új Soft Touch választék és további 129 új terméke, mely tökéletesen kielégíti a belsőépítészek és tervezők igényeit.

A Soft Touch kollekció: a barack érintése és természetes színek

Barackos tapintásával és természetes színeivel a Coala Interior Film Soft Touch választéka a tapintásával kavarja fel az érzelmeket. A megerősített karcállóságú Soft Touch választék 11 divatos színben kapható, a kellemes téli zöldtől a szupermatt világos tojáshéj színig.

A Soft Touch választék a Coala Interior Film termékek 8 meglévő bevonatát egészíti ki (fa, természetes kő, bőr, textil, márvány, fém, csillámos…)

A gyártási eljárásnak köszönhetően az új választék nagyobb mértékben ellenálló a penésszel és nedvességgel szemben, így tökéletes választás a nedves terek pl. konyhák és fürdőszobák dekorálásához.

Antalis Hungary Kft. - Coala Interior Film - Soft Touch


Coala Interior Film: új életre kelnek a falak és bútorok

A 129 új termékkel a Coala Interior Film már 471 azonnal használható öntapadó bevonatot kínál. A Fabric NG10 Woven Parquet Grey, Glitter R15 Navy Blue, Leather NG20 Edgy Cream, Wood AF08 Light grey oak csak néhány példa az újdonságokból.

A Coala Interior Film könnyen karbantartható, UV és tűzellenálló termékválasztékával átalakíthatók falak, bútorok, plafonok, ajtók… bármely felület otthon, hotelekben vagy üzletekben.

Antalis Hungary Kft. - Coala Interior Film - Soft Touch

“Az új választékkal és az új termékekkel az Antalis folyamatosan frissíti a Coala Interior Film választékot annak érdekében, hogy megszámlálhatatlan lehetőséget kínáljon a belsőépítészek és felújítást végzők számára a belső terek újragondolásához” mondja Xavier Jouvet, az Antalis Csoport Marketing & Beszerzési Igazgatója. Hozzáteszi: “Az új termékek összhangban állnak a Coala márka minőségével, innovációjával és felhasználhatóságával.”


Az Antalis Online Coala Interior Film Webinarokat szervez felhasználók és szakértők számára.