Locatelli Hungária - Perforált lemezek

Perforált lemezek

LOCATELLI PERFORÁLT FALEMEZ

A beltéri felhasználásra alkalmas áttört falemezeinket számítógép vezérlésű hatalmas „lyukasztógépünkkel”, közel 70 különböző formájú szerszámunk variálásával készítjük budaörsi üzemünkben. A létrehozható mintákat tekintve a lézervágással szemben ugyan korlátozottabbak a lehetőségek, viszont lényegesen gyorsabb és ezért olcsóbb is az előállítás. A megrendelő közel 130 perforáció mintából választhat, de lehetőség van újabb mintavariációk létrehozására is.

Ezekkel a perforált falemezekkel kisebb és nagyobb terekben is érdekes részletek alakíthatók ki. Felhasználási területek az áttörtség mértékének függvényében: radiátorburkolat, fan-coil és egyéb gépészeti eltakarás, nyíló- és tolóajtó betét, térelválasztó, paraván, akusztikus burkolat (hangcsillapítás), álmennyezet, hangulatvilágítás, árnyékolás, falburkolat, és más belsőépítészeti dekoráció.

A technológiából adódóan megmunkálásra a fából készült alapanyagok közül a kemény farostlemez felel meg leginkább. A rétegelt lemez perforálása nem eredményez elvárható minőséget. Négy típusú alapanyagot tartunk raktáron, és megrendelés alapján 1-5 munkanapon belül vállaljuk a perforált táblák legyártását. Hozott alapanyag bérperforálását is vállaljuk.

LEGNO

A legszebb látványt nyújtó és legegyszerűbb felületkezelést (lakkozás vagy olajozás) igénylő perforált tábláink anyaga keményfarost lemez, mindkét oldalán felületkezelés nélküli valódi fafurnérral. Bükk, anegré, fenyő, tölgy, juhar, cseresznye furnérral 4 mm vastagságban, és bükk, fenyő, tölgy furnérral 6 mm vastagságban rendelhetők. A keményfarost mag kellő sűrűsége, keménysége biztosítja a legjobb perforáció minőséget.

Locatelli Hungária - Perforált lemezek
Lily bükk

Locatelli Hungária - Perforált lemezek
Losanga tölgy

Locatelli Hungária - Perforált lemezek
Milano tölgy

GREZZO

Amennyiben az enteriőrbe egyszínű táblára van szükség, úgy a nyers keményfarost lemezeinket ajánljuk. Ezen perforált lemezek mindkét oldalát kellő hozzáértést igénylő felületkezeléssel kell ellátni (alapozás, festés) akkor is, ha csak az egyik oldala látszik (a meggörbülés elkerülése érdekében). Az ecsettel történő festés nem eredményez egyenletes felületet a perforációknál.
A keményfarost perforált táblák 3/ 5/ 6 mm vastagságban rendelhetők, egyes termékek hátoldala érdes, egyes termékeké a színoldallal megegyezően sima.

Locatelli Hungária - Perforált lemezek
Soda

LACCATO, MDF

Az előzőeken kívül választható még egy oldalon színes lakkozott HDF, vagy felületkezelés nélküli nyers MDF perforált tábla is. Ezen alapanyagok puhábbak, mint a keményfarost. A natúr MDF szintén alapozást és festést igényel.

Locatelli Hungária - Perforált lemezek
Crazy Chicken

Locatelli Hungária - Perforált lemezek
Farfalle

PERFORÁLT ALUMÍNIUM LEMEZ

Az általunk forgalmazott felületkezelt, 0,8 mm vastagságú alumínium perforált lemezek – 4 fajta perforációval – raktárról rendelhetők: eloxált ezüst, arany és bronz színben, valamint fehérre festett kivitelben, max. 2000×1000 mm méretben. Amennyiben más színre lenne szükség, úgy felületkezelés nélküli, festhető változatuk is választható.

Egyes perforáció mintáinkkal mi is gyártunk 1 ill. 2 mm vastagságban natúr alumínium perforált táblát. Ilyen termékre kérje egyedi ajánlatunkat.
A felületkezelt alumínium perforált lemezek – a farostlemezekkel ellentétben – nedves, párás helyiségekben, ill. kültéren is használhatók. A vékonyabb alumínium lemezekből többek között radiátorburkolat, bútorajtóbetét, szellőzőrács készülhet, míg a vastagabbakból akár korlátelem, kültéri bútorelem, kerti árnyékoló, kertben vagy emeleti teraszon térelhatároló is.

Locatelli Hungária - Perforált lemezek
Hanna

Locatelli Hungária - Perforált lemezek
SAL05 eloxált alumínium

Locatelli Hungária - Perforált lemezek
WAL04

Felmerülő kérdéseivel forduljon bátran kollégáinkhoz az alábbi elérhetőségeken:
Locatelli Hungária Kft. értékesítési iroda
+36 30 437 9766
info@locatelli-hungaria.hu