Antalis Hungary Kft. - Új Coala mintakönyv

Új Coala mintakönyv belsőépítészeti anyagokkal az Antalis-tól!

Coala: Nagyszerű alapanyagok, nagyszerű ötletekhez!

Fedezze fel a 2022-ben fennállásának 10. évfordulóját ünneplő, szélesformátumú nyomtatáshoz használható Coala nyomathordozók teljes választékát!

A Coala az Antalis márkája, mely 2022-ben ünnepelte 10. évfordulóját. A Coala termékek problémamentes nyomtatást biztosítanak és minden festéktípushoz használhatóak. A termékcsalád minden terméke magas minőséget képvisel, felhasználóbarát, könnyen applikálható, eltávolítható és újrapozícionálható, továbbá megfelelnek a környezetvédelmi előírásoknak.

Mindannyian tudjuk, hogy kreatív vállalkozásainkban a rossz reprodukciós minőség tönkreteheti a figyelemre méltó kreatív ötleteket. A világ egyik vezető színspecialistájával együtt olyan ICC-profilokat is kínálunk, amelyek lehetővé teszik az elképzelései alapján elvárt színpontosságot és nyomtatási minőséget. ICC profil centerünket megtekintheti itt.

A Coala termékcsalád több, mint 200 médialehetőséget kínál, amelyek beltéri és kültéri alkalmazásokhoz egyaránt megfelelnek. Anyagainkat úgy fejlesztettük ki, hogy megfeleljenek a beltéri kommunikáció műszaki követelményeinek és a kültéri környezet ellenálló képességének, lehetővé téve, hogy a jelzések vagy vizuális értékesítési kampányok minden érintkezési ponton azonos minőségben jelenjenek meg.

A Coala segítségével egyedi, személyre szabott és figyelemre méltó tereket hozhat létre, amelyek kiemelik a belső tereket. Testreszabott dekorációs megoldásokat kínálunk, mint például építészeti fóliák, ablakfóliák és   számos környezetbe, például szállodákba, éttermekbe, üzletekbe, múzeumokba, repülőterekre és kórházakba.

Mintakönyveink segítenek megtalálni a megfelelő megoldást munkáihoz! Katalógusunk számos új belsőépítészeti anyaggal bővült!

 

Antalis Hungary Kft. - Új Coala mintakönyv

A prémium portfólió különböző anyagokat tartalmaz, mint például öntapadó fóliák, bannerek, mágneses megoldások, szintetikus fóliák, papír alapú anyagok, faltapéták és textilek minden típusú vizuális kommunikációs alkalmazáshoz.

148 anyag 3 oszlopba van csoportosítva, elválasztókkal, a termékkategóriák közötti könnyű navigáció érdekében. Minden mintán láthat termékinformációkat, beleértve a „zöld” adatokat és a deko piktogrammot néhány dedikált terméken.


Ez az új mintakönyv még több információt tartalmaz a termékekről, mint korábban!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, lépjen kapcsolatba kollégáinkkal az elérhetőségeiken:

Bouchal András
Vizuális kommunikációs üzletágvezető
andras.bouchal@antalis.com

Bungó Béla
Üzletkötő
bela.bungo@antalis.com

Koós Gabriella
Üzletkötő
gabriella.koos@antalis.hu