ARTEO® laminált padló a Benedek Szerelvénynél

ARTEO® laminált padló a Benedek Szerelvénynél

Miért az ARTEO?
Az ARTEO® laminált padló a művészet és a technológia találkozásából kelt életre. Az eredetiséget és a mesterfokú minőséget testesíti meg. Korszerű technológiával ötvözve korlátlan szabadságot nyújt a kreativitásnak, és művészi szintre emeli a padlóburkolást. Minden ARTEO termék a legapróbb részletekre is odafigyelve készül. Az ARTEO-nál az alkalmazott művészet elvei szerint terveznek, és nem felejtik el, hogy a funkcionalitás az eredetiséggel, kreativitással és szépséggel szemben a legfontosabb. Sikerült összekötniük ezt a két világot. Éppen ezért az ARTEO-val minden egyes belső tér egyedi kifejezésmóddá válik, és egyedi, csak erre a helyre jellemző vonásokat hoz létre.

Jellemzők:

  • A különböző méretű lapok egymással kombinálhatóak, ezáltal egyedi variációkat hozhat létre
  • Minimum 8 cm vastagok
  • A legmagasabb (AC5/33) kopásállósággal rendelkeznek, ez azt jelenti , hogy akár irodai vagy közületi felhasználásra is alkalmasak
  • 25 év garancia – szakszerű beépítés mellett
  • 5 év garancia közületi felhasználás esetén
  • A padlólapok tökéletes, résmentes illeszkedéséről a V fuga 4 oldalon gondoskodik
  • A padlófűtés hatékonysága mellett nagyon praktikus és kényelmes is. Az Arteo laminált padlók mindegyike alkalmas akár elektromos padlófűtési rendszerre való telepítésre is.
  • A Megaloc klikkrendszer segítségével gyerekjáték a burkolás. A lapok tökéletesen illeszkednek egymásba.

ARTEO® laminált padló a Benedek SzerelvénynélAz ARTEO padlóval többé nem probléma a fröccsenés és a kiömlött víz. Paneleik valódi vízállósága minden helyiségben megszelídíti a vizet. Mindegy, hogy konyha, fürdőszoba vagy nappali – a víz többé nem probléma. Továbbfejlesztették innovatív klikk rendszerüket. Megőrizve egyszerűségét és gyors beépíthetőségét, arra összpontosítottak, hogy hatékony gátat képezzen a nagy mennyiségű vízzel szemben.

Ennek köszönhetően extra hatékony 24 órás vízállóságot értek el, amelyet a NALFA (Észak-Amerikai Laminált Padlóburkolatok Szövetsége) irányelvei szerint végzett legmegbízhatóbb és legigényesebb tesztek is megerősítettek. A megaloc aqua protect rendszerrel ellátott ARTEO padlók minden tesztet kiválóan teljesítettek. Az ARTEO bizonyítottan vízálló.

Időtállósága nemcsak a formatervezés művészetében, többdimenziós voltában rejlik, hanem funkcionalitásában is. Az elérhető legmodernebb technológiák felhasználásával a legmagasabb szintű vízállósággal rendelkező terméket hoztuk létre. Biztosítjuk, hogy az ARTEO padlók helytállnak a legvizesebb helyzetekben is.

Jöjjön el a Kondorosi úti bemutatótermünkbe, és nézze meg élőben is a kiállított parketta választékunkat! (1116 Budapest Kondorosi út 5/a)

 

Benedek Szerelvény