Benedek szerelvény

Benedek Szerelvény


Céges Tag
Budapest | Magyarország

 

H-1111 Budapest, Kruspér utca 6.     H-P.: 7:00-16:30 Sz.: zárva
H-1116 Budapest, Kondorosi út 5/a  H-P.: 7:00-16:30 Sz.: 7:00-13:00
H-2030 Érd, Fehérvári út 63-65.        H-P.: 7:00-16:30 Sz.: 7:00-13:00
Képviselő: Nagy Csaba

+36-30-296-38-33
info@benedekestsa.hu

www.benedekszerelveny.huwww.benedekburkolat.hu

Komfortos otthon egy életre a Benedek Szerelvénytől

A technika világával párhuzamosan a modern élet kihívásaira válaszként az épületgépészet is ugrásszerűen fejlődött az elmúlt évtizedekben. Ma már egy családi háznak vagy egy lakásnak egészen új, a korábbinál összetettebb követelményeknek kell megfelelnie. A kivitelezés során az alapvető szempontok közt a praktikum és az energiahatékonyság mellett a komfort és az esztétikum is helyet kap.

Korszerű épületgépészeti rendszerek

A Benedek Szerelvény olyan korszerű épületgépészeti megoldásokat, fürdőszobai berendezéseket és burkolatokat kínál, amiket otthonába a kezdetekkor beépítve hosszútávon akár milliókat is megtakaríthat, miközben kényelmesebbé, egészségesebbé és szebbé varázsolja Ön és családja otthonát. Ha megfelelő hangsúlyt fektetnek a kivitelezéskor használatos alapanyagok minőségére és a beépítésre kerülő rendszerek kiválasztására, akkor egy családi ház épületgépészeti rendszerét elég egyszer kialakítani, és a ház teljes élettartama alatt tökéletes komfortot fog nyújtani.

A kezdeti beruházásokat körültekintően elvégezve, minőségi rendszereket és alapanyagokat választva, csökkentheti jövőbeni otthonának karbantartási és üzemeltetési költségeit is.
Már meglévő ház esetében a gépészeti korszerűsítéssel éves szinten akár több százezer forintot is megtakaríthat. Egy megfelelően méretezett, felújított épületgépészeti rendszer ráadásul a lakók kényelmét és egészségét is nagymértékben javítja.

Modern megoldások a komfort és az esztétikum jegyében

A modern rendszerek gyártói ráadásul már az esztétikai szempontokat is szem előtt tartva tervezik meg termékeiket. Elrejtik a szem elől azt, aminek nem kell látszania, és látványos formatervet készítenek azoknak a berendezési tárgyaknak, amik a mindennapok során szem előtt vannak. Ma már akár egy radiátor vagy egy WC is lehet stílusos.

Legyen szó hőszivattyúról, központi porszívóról, hangcsillapított lefolyóról, okos vezérlésről, divatos burkolatokról, fürdőszobai vagy konyhai berendezésekről vagy más épületgépészeti rendszerekről, a Benedek Szerelvény üzleteiben kollégáink segítségével a legnívósabb nemzetközi cégek termékeit is megtalálja!

Épületgépészeti termékeinket már folyamatosan fejlődő www.benedekszerelveny.hu címen elérhető webáruházunkban is megvásárolhatja, a neves olasz és spanyol gyártók burkolatait pedig megtekintheti a www.benedekburkolat.hu weboldalon.

Cégünk komoly szakmai múlttal rendelkező magyar tulajdonú vállalkozás, a CU Group cégcsoport tagja. Ez garantálja a kedvező árakat, a széles áruválasztékot és a gyors, pontos kiszolgálást.

Épülő otthonára tekintsen hosszútávon megtérülő befektetésként, építse fel a legjobb anyagokból, és élvezze, ahogy az évek alatt megtérül a befektetése.

Benedek Épületgépészet

TERMÉKEK

KÉPEK