Benedek Szerelvény - Fürdőszobai látványtervezés

Fürdőszobai látványtervezés

 

A Benedek Szerelvény olyan termékeket kínál, amelyek tökéletesen megfelelnek a mai új építésű ingatlanok összetettebb és modernebb követelményeinek. Ha egy ingatlan építésekor megfelelő hangsúlyt fektetnek a kivitelezéskor használatos alapanyagok minőségére, és a beépítésre kerülő berendezések kiválasztására, akkor az épület teljes élettartalma alatt tökéletes komfortot fog nyújtani. Ezekkel a megoldásokkal nem csak stílusossá varázsolhatja ingatlanát, de pénzt is takaríthat meg.

Benedek Szerelvény - Fürdőszobai látványtervezés

Cégünk már 2015 óta foglalkozik személyre szabott látványtervek készítésével. Bemutatótermeinkben látványos bemutatószobákkal és állványokkal várjuk, ahol megtekintheti az általunk forgalmazott márkák burkolatait, és a Benedek Szerelvény által forgalmazott egyéb fürdőszobai kiegészítőket és szanitereket is.

Fürdőszobai látványtervezés menete

Üzleteinkben személyesen, vagy honlapunkon a benedekburkolat.hu-n betekintést nyerhet, hogy milyen típusú és stílusú burkolatokat találhat üzleteinkben.

Benedek Szerelvény - Fürdőszobai látványtervezés

A látványtervezéshez a burkolat kiválasztása után elsősorban egy pontosan megtervezett fürdőszobai alaprajz kell, aminek a segítségével munkatársaink megtervezik az Ön jövőbeli fürdőszobáját. Vásárlóinknak kollégáink ingyenesen elkészítenek 2 db látványterv változatot, az Ön elképzelései alapján. Az elkészült tervek személyesen megtekinthető digitális formában is.

Munkatársaink a látványterv elkészítésekor már pontosan ki tudják számolni a szükséges burkolat mennyiséget. A jobb szemléltetés érdekében a ViSoft programmal nálunk kapható fürdőszobai berendezéseket, vagy azokhoz hasonló termékeket is ki tud választani, amit a fürdőszobai látványtervbe szintén be lehet illeszteni.

Ha kiválasztja a végső tervet, ami minden igényének megfelel, akkor a következő lépésben Kollégáink elkészítik az Ön személyre szabott árajánlatát. Az ajánlatban feltüntetnek minden olyan tételt, amivel megvalósítható a megálmodott fürdőszoba.

Vásárlást követően készítenek egy burkolási tervet, amivel a kivitelező meg tudja valósítani az elképzelt fürdőszobát, ezt Ön nyomtatott formában kézhez kapja, a kész látványtervet pedig elküldik az Ön által megadott e-mail címre.

Burkolat mennyiség kiszámítása

Burkolataink között olyan neves gyártók, mint a Cifre, Marazzi, Rango san’t Agostino, Durston, Dual Gres termékeit találhatja meg. Számos szín, méret és hatás közül választhat, legyen szó fényes vagy matt felületű, fali vagy padlóburkolatról. A fuga színét is meghatározhatja a burkolat típusán és elrendezésén kívül. Burkolási segédanyagokat is meg tud nálunk vásárolni mint, például alapozók és tapadóhidak, élvédők, fugakereszt, fugázó anyagok, kiegyenlítő és javító anyagok, ragasztók, szigetelő anyagok és tisztítószerek. A ViSoft programban ráadásul a fürdőszobai berendezések is felhasználhatóak a fürdőszobai látványterv elkészítéséhez, amellyel teljes képet kaphat elképzeléséről, hogy hogyan mutatna fürdőszobának kialakított helyiségében.

Kollégáink az Ön által kiválasztott burkolatokból kiszámítják a szükséges anyagmennyiséget, amit ennek alapján beillesztenek a látványtervbe. Ennek több előnye is van. Egyrészt tökéletes illeszkedést és méretarányt biztosítanak bármely méretű fürdőszobában, másrészt ha mintás a burkolat nem mindegy hogy illeszkednek össze.

Fürdőszobai berendezések elhelyezése

A ViSoft tervező program fejlett rendszerének köszönhetően minőségi szaniterekkel és berendezésekkel egészítjük ki a látványtervet, hogy tökéletesen el tudja képzelni álmai fürdőszobáját. Nagyon fontos szempont a megfelelő méret kiválasztása, például egy kis fürdőszobánál a dizájn mellet a praktikumra és használhatóságra is figyelni kell. Mindennek legyen helye és a kényelmes mozgáshoz is megmaradjon a szükséges tér. A tervekben felhasznált berendezéseket és szanitereket, vagy az ahhoz nagyon hasonló termékeket üzleteinkben vagy webáruházunkon benedekszerelveny.hu keresztül is beszerezheti.

3D látványtervezés ViSoft pogrammal

A panoráma terveknek köszönhetően a teljes fürdőszoba körbejárhatóvá válik, így már nem csak a képzeletére hagyatkozhat annak megálmodásakor. Számos lehetőséget kínál a virtuális valóság a tervezési folyamatban. 360 fokos körben meg tudja nézni a teljes fürdőszobai látványtervet, amely még könnyebbé teszi a projekt elkészítését. Még közelebbi betekintést nyerhet, mintha már fél lábbal a kész fürdőszobájában lenne. Átláthatósága miatt könnyebben meg tudja tervezni fürdőszobáját. A bútorok méretét sokkal jobban kihozza, mint a 2D-s verzió, ezáltal is tökéletesíteni tudja az enteriőrt: Panoráma-látványtervezés

Miért jó és mit tud a ViSoft látványtervező program?

A látványterv adja meg a megrendelő számára a legtöbb információt az elképzeléseihez, terveihez.
Vizuálisan láthatja jövőbeli fürdőszobáját, emellett segít döntést hozni a még megvalósítás előtt álló fürdőszoba kialakításában. A tervezés sokszor megerősíti a korábban elképzelt koncepció helyességét, vagy rámutat olyan hibákra, melyekre korábban nem is gondoltunk. Ebben a fázisban még egyszerűbb és olcsóbb ezek módosítása. Kipróbálhat több lehetséges burkolattípust, fürdőszobai berendezést, színvilágot. A program segítségével optimalizálható a burkolás, amely pontos anyagmennyiséget ad meg és így semmilyen anyag nem vész kárba feleslegesen.

Benedek Szerelvény - Fürdőszobai látványtervezés

Miket lehet megtervezni a ViSoft látványtervező programmal?

 • burkolat pontos kiosztása
 • fürdőszobai berendezések beillesztése elhelyezkedése
 • méretarányos látványterv
 • lehetőséget ad a ki/beugró falak, az ablakok, ajtók pontos méretének megadására, elhelyezésére

Munkatársaink
Szakképzett kollégáink folyamatos továbbképzésben részesülnek, ezáltal megfelelő szakmai tudással rendelkeznek, ismerik a gyártási technológiákat és a termékek teljes választékát. Az aktuális trendeket követve tökéletesen ki tudják elégíteni a vevői igényeket. A szakmai körökben elismert ViSoft látványtervező program segítségével könnyedén meg tudják valósítani az Ön elképzeléseit.

Értékesítőink a következőkben tudnak segíteni:

 • fürdőszobai látványtervezés elkészítése
 • 3D látványtervezés elkészítése
 • fürdőszobai és épületgépészeti termékekkel kapcsolatos szakmai segítségnyújtás
 • optimális színharmónia és térhatás elérése
 • anyagigény meghatározása
 • az otthonában szükséges, ár-érték arányban optimális termék kiválasztása
 • minden igényt kielégítő, egyedi árajánlatok készítése

Kollégáink

Gecséné Szujó Erzsébet – Kondorosi úti üzletünkben tervezi meg a fürdőszobákat 2016 óta. Lehet merész, letisztult vagy egyszerű elképzelés, Ő biztosan tud segíteni.
H-1116 Budapest, Kondorosi út 5/a
szujo.erzsebet@benedekestsa.hu
+36 30 246 1964

Jenei Szófia– Érdi üzletünkben 2015 óta tervezi a fürdőszobákat. A továbbképzéseknek és az oktatásoknak köszönhetően mindig naprakész, legyen szó bármilyen trendről.
H-2030 Érd, Fehérvári út 63-65.
jenei.szofia@benedekestsa.hu
+36 30 904 1834

Hegedős Péter – Kondorosi úti üzletünkben már 2015 óta tervezi meg a vásárlók fürdőszobáit. Kiváló termékismerettel és szaktudással rendelkezik.
H-1116 Budapest, Kondorosi út 5/a
hegedos.peter@benedekestsa.hu
+36 30 845 6489

Munkatársaink korábbi munkái

Bemutatótermeink
A Benedek Szerelvény üzleteiben forgalmazott burkolatok közül bármelyiket választhatja fürdőszobájának megtervezéséhez.
Burkolatos bemutatótermeink az alábbi címen érhetőek el:
H-1116 Budapest, Kondorosi út 5/a.
H-2023 Érd, Fehérvári út 63-65.

Összefoglaló
Köszönjük, hogy elolvasta cikkünket. Reméljük, hogy megfelelő betekintést nyert látványtervező szolgáltatásunkba. Kérem tekintse meg széles termékkínálatunkat akár személyesen mindkét üzletünkben, vagy weblapjainkat: benedekburkolat.hu  és  benedekszerelveny.hu .
Keresse munkatársainkat bizalommal, akik az első két fürdőszoba látványtervet ingyenesen elkészítik Önnek.

Benedek Szerelvény - Fürdőszobai látványtervezés