Benedek Szerelvény - Angora fürdőszobai radiátor

Technik Therm Angora törölközőszárító radiátorok a Benedek Szerelvénynél

Miért válaszd az Angora törölközőszárító radiátorunkat?

Kifinomultság a fürdőszobában, kedvező áron!
A Technik Therm Angora törölközőszárító radiátorok pazar meleget, kényelmet és stílust varázsolnak nem csak fürdőszobájába, hanem akár konyhájába vagy a lakás más helyiségeibe.

Két féle színben és két féle kivitelben kapható:

  • egyenes és íves
  • króm vagy fehér

FÜRDŐSZOBAI DESIGN RADIÁTOROK ELŐNYEI ÉS JELLEMZŐI

Fürdőszobai design radiátorok kiválóan kombinálják a praktikus funkciókat és esztétikus megjelenést a fürdőszobákban. A stílusos megjelenésük vonzóvá teszi őket a modern fürdőszobai tervezésekben. Elérhetők különféle formákban, színekben és anyagokban, így könnyen illeszkedhetnek bármely fürdőszoba enteriőrjéhez.

A helytakarékos kialakításuk megfelelő választás kisebb fürdőszobákban is. A falra szerelve nem foglalnak sok helyet, ami lehetővé teszi a szabad mozgást és több helyet hagy más bútoroknak és kiegészítőknek.

A fürdőszobai design radiátorok kialakításának köszönhetően a törölközőket könnyen tudjuk tárolni, így mindig meleg, kellemes tapintású törölközőbe burkolódzhatunk zuhanyzás vagy fürdés után, emellett kellemes hőérzetet biztosítanak fürdőszobánkban rövid idő alatt. Könnyen tisztíthatóak, hiszen a sima felületük megakadályozza a por és szennyeződések lerakódását. Ezzel az egyszerű tisztán tartással mindig szép és tiszta lesz a fürdőszobánk.

Ahhoz, hogy megfelelő fürdőszobai radiátort válasszunk, fontos mérni a rendelkezésre álló helyet és a radiátor elhelyezési lehetőségeit. Vegyük figyelembe a fürdőszoba méretét és hőigényét, hogy kiválaszthassuk a megfelelő méretű és fűtőteljesítményű radiátort. Fontos az is, hogy a választott radiátor anyaga minőségi legyen és jó energiahatékonyságú, hogy hosszú távon kielégítse fűtési igényeinket és kevés energiát pazaroljon.

 

Benedek Szerelvény