Bau Dekor Kft. - ARTEO prémium vízálló laminált padló

ARTEO prémium vízálló laminált padló

Válaszd a határtalan szabadságot és a csúcsminőséget a padlóburkolásnál is!

Miért az ARTEO?

Az ARTEO laminált padló a művészet és a technológia találkozásából kelt életre. Az eredetiséget és a mesterfokú minőséget testesíti meg, mindezt környezetbarát módon.

Korszerű technológiával ötvözve korlátlan szabadságot nyújt a kreativitásnak, és művészi szintre emeli a padlóburkolást.


Tekintsd meg ARTEO videónkat:

A Bau Dekor Kft. egyedüli forgalmazóként értékesíti az Arteo márkát Magyarországon, amely egy vízálló, tökéletes fahatást biztosító, rendkívül magas minőségű laminált padló termékcsalád. Minősége, megszámlálhatatlan színvariációi és kombinálható szélességű lapméretei a prémium laminált padlók fölé emelik az Arteo termékcsaládot.

A csúcsminőség azonban nem csak látványvilágában köszön vissza, hanem természetes és környezetbarát alapanyagában is. Arteo termékcsaládunk természetesen rendelkezik az egyik legmagasabb rangú német környezetvédelmi tanúsítvánnyal, a Kék Angyal minősítéssel.

Termékeink elmaradhatatlan kiegészítői a színazonos szegélylécek, burkolatváltók és lépcsőprofilok, a tökéletes összhatás érdekében.

 

Bau Dekor Kft.