Bellamo Premium Comfort - Moduláris ülőgarnitúrák

Moduláris ülőgarnitúrák

a megalkuvás nélküli kényelem szolgálatában

 

Melyikünk ne szeretne kivételes feltételeket teremteni otthoni pihenéséhez, és egyedi stílusban berendezni a családi élet színterét? A modern kivitelezésű moduláris ülőbútor rendszerek ehhez segítenek hozzá, miután megjelenésükön kívül olyan funkciókat is felsorakoztatnak, amelyekkel maximális kényelemben töltődhetünk fel egy-egy hosszú nap vagy hét végén.

A Gala Collezzione ülőgarnitúrái ideális megoldást nyújtanak az egyedi igények beépítéséhez. Legyen szó egy kisebb, kétüléses kanapéról vagy egy kényelmes sarokgarnitúráról, a lehetőségek szinte végtelenek. A megszokott L alakú sarokülők mellett nagy családok vagy társaságok számára készülő, U alakú garnitúrákat is összeállíthatunk a széles elemválasztékból, és a konkrét ülőhelyek száma mellett a több modell esetében választható beépített relaxfunkció segítségével a háttámlák dönthetők, az ülésmélység állítható, és egy gombnyomással előhívható a lábtartó, amely innovatív funkciók csak fokozzák a kikapcsolódás közbeni komfortérzetet. Azok számára pedig, akik még egy italért sem szívesen állnának fel a kanapéról vagy épp egy laptopot használnának pihenés közben, számos kézenfekvő kiegészítő funkció elérhető a bútorba építve. Ilyen kényelmi szolgáltatást nyújt a beépített minibár, a kifordítható asztallap alatta kisebb tárgyak számára készült tárolóval vagy a moduláris elembe tervezett mobiltelefon töltőállomás. A vendégek éjszakai kényelmét teljes értékű, kinyitható ágyfelület, a pakolási igényt pedig praktikus ágyneműtartó szolgálja.

A Gala Collezzione széles moduláris ülőbútor választéka megtekinthető a Bellamo Premium Comfort bemutatóteremben, a MaxCity földszintjén, a főbejárat mellett.