SICIS - Varázslat a részletekben

Varázslat a részletekben

A legújabb SICIS Kilincs Kollekció a fogantyúk stílusos megközelítése. Ezek a kilincsek szinte egyszerre esztétikus és funkcionális drágakövek.

Az új SICIS Kilincs Kollekció tagjai olyan technikai elemek, amelyek túllépnek a puszta funkcionalitáson és szinte már esztétikai remekművek, amelyeknek nemcsak az ajtót, mint tárgyat emelik ki, hanem ezen túllépve a teljes kontextust újraértelmezik, ahol megjelennek. A kollekcióban két irány, egy művészi és egy letisztultabb vonal található, mindkettő különleges formákkal, modernebb és eklektikusabb megoldásokkal.

A SICIS mozaik művészek lenyűgöző tudásának köszönhetően a kilincsek Vetritéből – laminált üvegből – készülnek, amelyet arany, platina és egyéb nemesfém mozaik szemekkel díszítenek.

Egy nagyszerű példa a Broadway, amely a híres New York-i utca geometrikus, stilizált verziója, egy elegáns kilincs arany mozaikkal, egyedi formával.
De érdemes megnézni a Fitzgerald-ot, amelynek platina mozaik elemei olyan hatást keltenek, mintha puha szövettel lenne bevonva.
Vagy a Coco-t, amely fekete és fém mozaikszemekből készült.
A Moon-t az égitest felszíne inspirálta: egy olyan fogantyú, amely a Vetrite és az elegáns fém látványos kombinációja.

Bővebb információért kérlek, fordulj hozzám!

Bor Iván,
SICIS Képviselet

A teljes SICIS Kilincs kollekció itt tekinthető meg: 

SICIS kilincs kollekció

Bor Iván

SICIS Képviselet