Igaz Bernadett - Férfias színvilág, szerethető minimál

Férfias színvilág, szerethető minimál

A 60 négyzetméteres, új építésű ingatlant egy elkötelezett és agilis fiatalember számára kellett megterveznem.
A koncepció egyszerű volt: modern, funkcionális otthon kialakítása, fekete-fehér alapszínek, a szürke árnyalataival tompítva. Sokak számára egy ilyen otthonból hiányozhatnak a színek, pedig az „ördög a részletekben rejlik”.

Becsempésztünk mi is egy kis melegséget a térbe, hogy az alapszínekkel arányosan megjelenhessen a természetes fa-hatás; a Parador parketta különleges színe és struktúrája valóban szemet gyönyörködtető. A textilek struktúrája, a dekor termékek egyedisége és nem utolsó sorban a megrendelő karizmája tette teljessé a terveket.

Gyors és határozott döntések születtek az egész tervezési folyamat során, miközben a hangulat sokkal színesebb volt, mint a betervezésre kerülő anyagok.

Az egyterű konyha-nappali egyedi tervezésű bútorai harmóniát sugároznak, a színek tökéletesen hozzák a stílus elvárásait. A burkolatok mindenhol letisztultak és igényesek. A pici fürdőszoba nagy zuhanykabint kapott, hogy a reggeli felfrissülés garantált legyen. A hálószoba tökéletes privát szféra, ahol kényelem és nyugalom várja a hazaérkezőt. Az előtér pedig – a térelválasztónak köszönhetően – szerves része az enteriőrnek.

 

Igaz Bernadett 
lakberendező