bigart Galéria - Művészportrék: Nerpel Nikoletta

Művészportrék: Nerpel Nikoletta

Niki többszörös nemzetközi díjnyertes portréfotós, retusőr. Közgazdász végzettségű, aki a kreativitást keresve jutott el a fényképezésig. Munkáját hazai és nemzetközi szinten is folyamatosan elismerik.

„A fotográfia szeretete gyermekkorom óta elkísért, ami szenvedélyből a szakmámmá nőtte ki magát, amikor megszereztem a fotográfus végzettséget. Közel 10 éve dolgozom portré-és divatfotósként, ahol az üzleti és művészi céljaim gyakran vitába szállnak egymással. Az egyik oldalam vágyik a kreativitás kibontakozására és a határok feszegetésére. Itt a művész szabadon szárnyal, és új ötletekkel kísérletezik. Ugyanakkor a másik oldalon ügyfeleim igényei és céljai mérvadóak.”

Az utóbbi időben azon dolgozik, hogy az üzleti fotózás mellett a művészeti fotózásban újra megtalálja azt a szabadságot, amiért először belekezdett a fotózásba. „Újra felfedezem az örömöt, amit saját ötleteim megvalósítása hoz. Ezek a projektek lehetővé teszik, hogy szabadon kifejezhessem gondolataimat és kreativitásomat, és inspirációt merítsek az élet szépségeiből. Mint például a bigart Galéria oldalán is látható virágábrázolások.”

Nagy öröm számunkra, hogy Niki által válogatott élményképeinek a bigart Galériára adhat felületet.

 

bigart Galéria