Antalis Hungary Kft. - Ismerje meg az Antalis Coala® márkáját

Ismerje meg az Antalis Coala® márkáját

mely számos belsőépítészeti anyagot kínál!

 

 

Mit kell tudni a Coala®-ról?

A Coala® az Antalis innovatív nyomathordozó termékcsaládja, melyet a nagyformátumú nyomtatáshoz fejlesztettek ki. Kültéri és beltéri használatra is alkalmas anyagok teljes választékát kínálja uv, latex, oldószeres és vízbázisú nyomtatókhoz. A bannerektől, mágnesektől, tapétáktól, textíliáktól, papír alapú és öntapadós anyagoktól a szintetikus fóliákig és tömör táblákig a Coala® az iparág legszélesebb körű nyomtatási médiáját kínálja minden igényhez.

A Coala® termékcsalád több, mint 250 médialehetőséget kínál, amelyek beltéri és kültéri alkalmazásokhoz egyaránt megfelelnek. Anyagainkat úgy választottuk ki, hogy megfeleljenek a beltéri kommunikáció műszaki és reklámipari elvárás követelményeinek és a kültéri környezet ellenálló képességének, lehetővé téve, hogy a jelzések vagy vizuális értékesítési kampányok minden érintkezési ponton azonos minőségben jelenjenek meg.

A Coala® termékek segítségével egyedi, személyre szabott és figyelemre méltó tereket hozhat létre, amelyek kiemelik a belső tereket. Testreszabott dekorációs megoldásokat kínálunk, ezek lehetnek belsőépítészeti fóliák, ablak dekorfóliák és faltapéták, melyeket felhasználhatunk számos környezetben, szállodákban, éttermekben, üzlethelyiségekében, múzeumokban, repülőtereken lakásokban, közösségi terekben és nem utolsó sorban akár kórházakban is.

Belsőépítészeti anyagaink portfóliója is folyamatosan megújul és bővül:

Papír alapú faltapéták:

Antalis Hungary Kft. - Ismerje meg az Antalis Coala® márkáját

Szeretne ingyenes A4-es méretű mintát kérni termékeinkből?

Válasszon ki az alábbi linken legfeljebb 5 terméket és 3-5 munkanapon belül kiszállítjuk:

Szeretne új Coala® mintakönyvet? 

Antalis Hungary Kft. - Ismerje meg az Antalis Coala® márkáját

148 anyag 3 oszlopba van csoportosítva, elválasztókkal a termékkategóriák közötti könnyű navigáció érdekében. Minden mintán láthat termékinformációkat, beleértve a „zöld” adatokat és a deko piktogrammot néhány dedikált terméken.

Bővebb információ a mintakönyvről:

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot az ertekesites@antalis.com e-mail címen, a +36 80 180 266-os kék számom vagy az alábbi űrlap segítségével: