Antalis Hungary Kft.

Antalis Hungary Kft.


Céges Tag
Budapest, Szolnok | Magyarország

 

+36 80 180 271
ertekesites@antalis.com

Kapcsolattartó: Bouchal András
andras.bouchal@antalis.com
+36 20 521 9891

H-1037 Budapest, Montevideó utca 2/b
H-5000 Szolnok, Újszászi út 5.

facebook.com/antalishungarykft
linkedin.com/company/antalis

www.antalis.hu

Az Antalis 2000 óta működő nemzetközi vállalat, jelenleg Japán tulajdonossal.
Az Antalis Hungary Kft. értékesítő hálózatával Magyarország teljes üzleti lefedettségét biztosítja. Ügyfeleink számára képesek vagyunk a papír, vizuális kommunikáció és csomagolóipar területén segítséget és szakértelmet nyújtani, akármire is van szükségük.

Kiemelkedő minőség, vonzó dizájn és szaktanácsadás: mindaz, ami az Antalist az Ön dekorációs projektjei prémium partnerévé teszi.

 

Dekoráció
Az anyag, mint a kreativitás forrása

Egy csodálatos belsőépítészeti történet mindig az alapanyagok minőségével és szépségével kezdődik. Az Antalisnál arra törekszünk, hogy örökké megújuló inspirációs forrásként nemzetközi szinten segítsünk ebben azzal, hogy a legszebb alapanyagokat választjuk ki az Önök számára. Belsőépítészekkel együttműködve, a legújabb anyagokat folyamatosan keresve követjük a legfrissebb irányzatokat, hogy újra és újra alakítható alapanyagok széles skáláját kínálhassuk Önöknek. Termékeinket a digitális nyomtatás legmodernebb innovációihoz alakítjuk: használhatók HP Latex, Eco-solvent, UV és szublimációs festékekkel.

Az Antalisnál bármilyen stílusú és világú dekorációs projektjéhez megtalálja a megfelelő megoldást:

  • Falborítás: Tapéták, textilek, nyomtatható bársony, öntapadó, ragasztott vagy előragasztott verzióban.
  • Akusztikus anyagok: Akusztikus hangelnyelő textil
  • Mágneses bevonatok: Fehér vagy fekete öntapadó hordozók, sima vagy dombormintás vastartalmú fóliák.
  • Színes öntapadó bársony: betűk vagy formák vágásához.
  • Ablakdekorációk: a gyönyörű Coala Organza a textíl anyagú öntapadós ablakdekor
  • Kárpitanyagok: Környezetbarát bőr, természetes és újrahasznosított anyagok
  • Belsőépítészeti fóliák: a Coala Interior Film az ajtók, falak, pultok és bútorok bevonására alkalmas fólia család, érhető több mint 450 variációban.
  • Padló dekorációs anyagok

Minden termékünk ideális választás üzletek, szállodák, munkaterületek, egészségügyi intézmények, stb. dekorációjához vagy felújításához: mi magunk is az Antalis dekorációs termékeit használtuk nemzetközi központunk felújítása során. Ötletekhez nézze meg a videót!

Szeretné termékeink minőségét ellenőrizni? Elkészítettük Dekor Mintakollekciónkat, melyben globális dekorációs választékunkból 28 terméket mutatunk be.

Fedezze fel digitális technológiával nyomtatott vagy a Coala beltéri fóliaválasztékban megtalálható termékeinket. Kiemelkedő minőség, vonzó dizájn és szaktanácsadás: mindaz, ami az Antalist az Ön dekorációs projektjei prémium partnerévé teszi.

Üdvözöljük a személyre szabott dekorációkra szabott dekorációk közösségében!

A kreativitás elősegítése és ösztönzése érdekében hoztuk létre az Antalis Interior Design Díjat, mely építészek, belsőépítészek, nyomdai szolgáltatók és márkatulajdonosok számára kétévente megrendezett, nemzetközi bemutatkozást lehetővé tévő verseny. Hamarosan indul a következő forduló. Addig keressen ötleteket a www.antalisinteriordesignaward.com oldalon, és rendelje meg az 50 legszebb projektet bemutató ingyenes Könyvet.

Szakértő tanácsért lépjen velünk kapcsolatba.

Portfólióban a KÉPEK galéria első képe a magyarországi Wabi Beauty Centerben készült melyet a Tapétagyár kivitelezett és engedélyezte a kép használatát.

Antalis Hungary Kft.

TERMÉKEK

KÉPEK