Deborah Lámpastúdió - Artemide, az olasz design

Artemide, az olasz design

Az Artemide neve egyet jelent a magas minőséggel, egyedi dizájnnal és innovatív technikai megoldásokkal.

Az Artemide 1960-ban alapította Ernesto Gismondi, azóta pedig a világítás terén úttörőnek számít. A márka különleges fénysugarakat hoz létre, melyek nem csupán megvilágítják a teret, hanem művészi értékeket is képvisel. Rendszeresen működnek együtt neves művészekkel és dizájnerekkel, hogy létrehozzanak egyedi és különleges lámpákat, amelyek nem csak megvilágítják a teret, hanem művészi alkotásként is funkcionálnak. Különleges kialakítása miatt vannak termékek, amik megfestik a mennyezetet, a növények növekedését serkentik, vagy kitöltenek óriási belmagasságú tereket. Számos repülőtéren, étteremben, hotelben felfedezhető, ha nyitott szemmel járunk a világban! Artemide terméket egy életre vásárolunk! Aki megismeri, az ragaszkodik hozzá.

Deborah Lámpastúdió - Artemide, az olasz design
Az Artemide lámpák rendkívül sokoldalúak és sokféle környezetben megállják a helyüket, legyen szó otthonról, irodáról vagy közösségi terek megvilágításáról. A gyártó folyamatosan keresni az innovatív megoldásokat, és egyedülálló módon ötvözi a hagyományos és modern anyagokat és technológiákat.

Ikonikus státusz, presztízs értékű termékek kerülnek ki műhelyéből, amelyek a design világában marandó nyomot hagynak. A szépségük és funkcionalitásuk mellett a gyártó kiemelt figyelmet fordít a fenntarthatóságra is, így azok nemcsak szemet gyönyörködtetőek, hanem környezetbarátak is.

Deborah Lámpastúdió - Artemide, az olasz design

 

Számos ikonikus lámpával büszkélkedhet, amelyek híressé váltak a világ minden táján. Néhány közülük:

 

1. Tolomeo:

A Tolomei asztali lámpa Giancarlo Fassina és Michele De Lucchi tervezésének eredménye, és a modern dizájn egyik ikonjává vált. Rugalmas karja lehetővé teszi a fény irányának könnyű beállítását, így ideális választás irodákba és otthonokba egyaránt.

Deborah Lámpastúdió - Artemide, az olasz design

 

2. Tizio:

Richard Sapper tervezte ezt az állólámpát, amelyet az innovatív technológia és a minimalista stílus jellemzi. A Tizio egyedülálló működési mechanizmusa lehetővé teszi a lámpa pozíciójának könnyű beállítását anélkül, hogy a fényforrást mozgatná.

Deborah Lámpastúdió - Artemide, az olasz design

 

3. Nesso:

Giancarlo Mattioli tervezte ezt az organikus formájú, művészies lámpát, amely egyesíti a modernitást és kreativitást. A Nesso lámpa különleges, kagyló formája a hatvanas évek ikonikus dizájnelemévé vált.

Deborah Lámpastúdió - Artemide, az olasz design

 

4. Mercury:

Ross Lovegrove koncepciója alapján a Mercury lámpa futurisztikus stílust képviseli, amelyet az Artemide a legmodernebb technológiával valósított meg. A lámpa lenyűgöző organikus formája és hatékony LED technológiája az innováció csúcspontját jelenti.

Deborah Lámpastúdió - Artemide, az olasz design

Az Artemide nem csupán egy lámpagyártó vállalat, hanem életstílus, amely luxust, eleganciát és funkcionalitást hoz el minden otthonba és munkaterületre. Legyen szó egy modern, minimalista fali lámpáról vagy egy lenyűgöző, organikus formájú állólámpáról, az Artemide mindig képes megújítani és meglepni világítás terén. Formavilága öltözteti, meghatározza a teret!

 

Érdeklik az Artemide design lámpái?

 

Deborah Lámpastúdió

Te is Tervező vagy?
Munkánkra igényes cégként olyan márkákat preferálunk, melyek teljeskörű megoldásokat kínálnak néhány hét szállítási idővel. Ha technikai kérdés merül fel, abban is szívesen segítünk!
Érdemes tudni, hogy nálunk lehetőség van időpont foglalásra, amikor kiemelten figyelünk tervező partnerünk és ügyfele igényeire. Hiszünk a személyes találkozásban, egyeztetésben, ami különösen releváns nagy alapterületű bemutatótermünkben. A kiválasztott lámpákat azonnal be is tudjuk mutatni működés közben.
Ha még nem vagy partnerünk, de szeretnél velünk dolgozni kattints ide!