Deborah Lámpastúdió – Kézzel készült, olasz design lámpák

Kézzel készült, olasz design lámpák

1961-ben Gino Luigi Cangini mesterember indította a vállalkozást, eredetileg ajándék üveg tárgyak készítésével. 1987-ben Cangini mester nyugdíjba vonult és vállalkozását veje, Pietro Tucci és lánya folytatta. 2001-ben Pietro Tucci elkezdte a lámpatestek gyártását, ami nagy sikereknek örvendett, és ez hozta meg a gyárnak az igazi fellendülést. Azóta a kínálat folyamatosan bővül a trendeknek megfelelő termékekkel.

Mitől egyedi?

  • Kézzel fújt üveg
  • Rengeteg szín választék
  • Egyedi igények szerint állítható össze
  • Első osztályú minőség
  • A lámpa minden összetevője olasz
  • Teljesen egyedi formatervezés
  • Valódi értéket képvisel

Deborah Lámpastúdió – Kézzel készült, olasz design lámpák
A gyártás során kiemelten figyelnek az anyagok tisztaságára, minőségére. Minden munkafázist emberek végeznek, magát az üvegfújást is. Így két hajszálpontosan azonos termék soha nem kerül ki a gyárból. Bár ezek olyan kis különbségek, amiket a felhasználó szabad szemmel legtöbb esetben észre sem vesz és ez is a termék egyediségét bizonyítja.

A kollekciók segítik a tervezési folyamatot, mivel mennyezeti, fali és állólámpával együtt készíti a manufaktúra. Cserélhető LED fényforrással, vagy magas minőségű integrált LED világítással készülnek a termékek.

A Cangini & Tucci lámpák olyan időtálló formavilágot képviselnek, melyek nem mennek ki a divatból, ellenben remekül társítható minimál, modern, vagy glamour stílusú berendezéssel.

Az üveg lehet áttetsző, anyagában színezett, vagy metál fényű.

Deborah Lámpastúdió – Kézzel készült, olasz design lámpák

A kialakítás során káprázásmentes hatást kapunk, mert van egy belső bura a színes külső alatt.

Az összeállítást egyedi igények szerint alakítható, így akár hatalmas „üveg csokrot” is kérhetünk, egyedi méretű mennyezeti elemet különböző színekben, gipszkarton álmennyezetbe süllyeszthető változatban, vagy egyedi hosszúságot. Variációi a színek, kábelek összeállításában határtalanok.

Deborah Lámpastúdió – Kézzel készült, olasz design lámpák

Megjegyzés: a képek a Cangini&Tucci 2023-as katalógusából származnak.

Fedezd fel a legújabb termékeket az online katalógusban : 
CanginieTucci-2023.pdf (deborah.hu)

Te is Tervező vagy?
Munkánkra igényes cégként olyan márkákat preferálunk, melyek teljeskörű megoldásokat kínálnak néhány hét szállítási idővel. Ha technikai kérdés merül fel, abban is szívesen segítünk!
Érdemes tudni, hogy nálunk lehetőség van időpont foglalásra, amikor kiemelten figyelünk tervező partnerünk és ügyfele igényeire. Hiszünk a személyes találkozásban, egyeztetésben, ami különösen releváns nagy alapterületű bemutatótermünkben. A kiválasztott lámpákat azonnal be is tudjuk mutatni működés közben.
Ha még nem vagy partnerünk, de szeretnél velünk dolgozni kattints ide!

 

Deborah Lámpastúdió