Luxury Design -A Roberti 2024-es rattan kültéri bútorai

Feltöltődés, stílus és élvezet – bemutatkoznak a Roberti rattan új, 2024-es kültéri bútorai

A patinás olasz bútorgyártó, a Roberti rattan kínálata a 2024-es szezonra két új kültéri bútor családdal bővült.

A színes Corolle, az extravagáns Armán vagy az új elemekkel kiegészült, szépséget és harmóniát sugárzó Queen kollekció darabjai mind hozzájárulnak a kellemes időtöltéshez a teraszon, a kertben vagy a medence mellett.

A kettő új, és a kiegészült Queen kollekció kortárs fiatal építészek tervezői munkájának eredménye, amelyek a Roberti több évtizedes, nemzetközileg is elismert bútorgyártási tapasztalatával és a legnemesebb anyagok kiválasztásával készültek.

ARMÁN

Az Armán filozófiájának alapja a modernitásban testet öltő balansz és harmónia. A teret horizontálisan is kiemelő formavilág és a szőtt kötél a kézművességet és a természetesség jegyeit hordozzák magukon. A puha és kényelmes moduláris elemek számtalan lehetőséget biztosítanak a tökéletes kültéri társalgó- vagy pihenőhelyek kialakítására. A választható színkombinációk a mediterrán életstílust idézik meg, kortárs formába bújtatva.

A kollekció darabjai:
Szófa, dohányzóasztalok, kültéri asztalok, székek és karosszékek, fotelek, puffok, heverők, napozóágyak.COROLLE

A Corolle színpompás.
A kollekció esszenciáját az erőt sugárzó fém és a kötél finomságának találkozása biztosítja. Az anyagok közti játékokra erősítenek rá a színek, így kihangsúlyozva a kortárs háromdimenziós formákat. A kötelek függőleges kialakítása rendkívül kényelmessé teszi a kültéri bútorokat.

A Corolle boldogság.
A Studio Pang tervezte Corolle kollekció célja a természetesség, a kényelem és a szofisztikált életstílus megtestesítése.

A kollekcióban elérhetők fotelek, szófák és asztalok.
A bútorok kötélzete zöld, narancs és világos dió színben elérhető, a fém keretek pedig grafit és palakő színekben választhatók.QUEEN

Szépség és komfort: a Queen kollekció kifejezésmódja a stílus maga. A mediterrán stílusjegyeket magán viselő kollekció bútorain időzve a képzelet szabadon szárnyalhat. A Roberti rattan Queen kollekciója 2024-ben új székekkel és asztalokkal bővül.

A kollekciót tervező Technical emotion tervező csapata érzéki és dinamikus elemeken keresztül hat az érzékeinkre. A bútorok stílusos és meghitt privát szféra megteremtését teszik lehetővé, kialakításukat a levegő könnyed áramlása és a természetes formák inspirálták.

A kollekcióban így már elérhetők székek, fotelek, szófák, asztalok, heverők, puffok, dohányzóasztalok, moduláris elemek. A bútorok kárpitozása számos színvariációban kérhető, a moduláris elemek pedig könnyedén illeszthetők a térbe, ezzel megteremtve az egységet és eleganciát.A Roberti rattan kültéri bútorokkal kapcsolatos részletekért keresd fel a Luxury Design weboldalát
vagy keresd a Roberti hazai ügynökét, Vojtek Mariannát a +36 30 432 6829-es telefonszámon.