BeCreative Glass - Dekorüvegek

Dekorüvegek az Alexy Üvegtechnika Orosháza Kft. – Be Creative Glass kínálatában

 

Cégünk teljes körű megoldást nyújt az üvegfelületek sokrétű felhasználására a tervezéstől a kivitelezésig. Egyedileg tervezett, egymással összhangban álló kreatív felületeket alakítunk ki szűkebb vagy tágabb környezetünkben egyaránt.

 

Napjainkban az élet minden területén egyre nagyobb figyelmet kap az ÜVEG. Legyen az az otthonunk – lakás vagy ház – irodaépület, pláza, orvosi központ. Beltéri, kültéri, valamint köztéri alkalmazásra is kiválóan alkalmas.

 

Dekorüvegek
Mai világunkban modern gépekkel, különböző eljárásokkal, keresett üvegtermékeket tudunk előállítani. A legnagyobb hangsúly az egyediségen van. Fénykép jellegű kialakítások, vagy akár egyedi vektor grafikus képek felvitelére is van lehetőség. A printelt technológiával kiválthatjuk a hagyományos homokfúvást, savazást, illetve a festést. Ezt a technológiát lehet egyrétegű üvegre (pl.: konyhahátfal) alkalmazni, valamint edzett laminált üvegre is. A tervezők, lakberendezők egyre többet, többször tervezik be munkájuk során az egyoldalon printelt üvegmegoldásokat.

 

Konyhahátfal
Először azért alkalmaztak üvegfelületet a konyhában mert roppant higiénikus és könnyű volt tisztán tartani. A mai igények már túlnőttek ezen! Legyen a ​ dekorálhatóság​ a higiénia mellett a másik fő szempont! Az egyik legfelkapottabb termékünk a különböző motívumokkal nyomtatott konyhahátfal. Egyedi és rendkívül látványos eleme a konyhának, mindemellett praktikus és biztonságos is. Már meglévő konyhai burkolatra is felhelyezhető, beépíthető!

 

Fali dekorációk
Nyomtatott üvegek, akár fényképjellegű kialakítással, mely laminálható és kültérre is alkalmazható. Oszlopok, falak, liftburkolatok egyszerű, higiénikus, egyedi dekorral ellátott üvegfelhasználásának egyik módja. Ilyenek többek között a köztéri üvegek, információs táblák (pl.: szállodákban, éttermekben, irodaházakban, magánrendelőkben), erkélyelválasztók, a modern nagyvárosok utcaképébe beleillő üvegből készült különlegességek. A könnyű tisztíthatóságuk, környezetkímélő, felhasználóbarát anyaguk a városépítők és tervezők munkáját is megkönnyíti. Minimális karbantartást igényelnek, látványosak, tökéletes megoldást jelentenek az egyedi igényekre.

 

 

 

 

 

Alexy Üvegtechnika Orosháza Kft. (BeCreative Glass)

+36 20 330 05 18
info@becreative.glass és info@auo.hu
www.becreative.glass
facebook.com/becreative.glass
Képviselő: Furus Noel
H-5900 Orosháza, Juhász Gyula utca 5091/1 hrsz.