BiMarket Electrolux-intuitiv

Elektrolux Intuit termékcsalád

Egy igazán intuitív termékcsalád – a Bi Market Kft. bemutatja az új, innovatív Electrolux beépíthető készülékeket

 

BiMarket Electrolux-intuitiv
Intelligens kezelőfelületek és egyedülálló okos funkciók jellemzik az új Electrolux beépíthető készülékcsaládot. Az intuitív készülékek professzionális megoldásaival minden eddiginél kényelmesebb, fenntarthatóbb, ugyanakkor izgalmasabb a főzés.

BiMarket Electrolux-intuitiv

BiMarket Electrolux-intuitiv

Az Electrolux vezető szerepet játszik a gőzsütés elterjedésében a háztartásokban. Évek óta dolgozik azon, hogy otthon, saját konyhánkban is készíthessünk egészséges és finom ételeket. A legújabb fejlesztésű, Steamify funkciós gőzsütőkben még egyszerűbb lett a megfelelő gőzprogram beállítása. Nem kell azon gondolkodnunk, vajon mennyi gőz kell az adott étel elkészítéséhez. Csak ki kell választanunk az étel típusát, a sütő pedig automatikusan beállítja a megfelelő gőzmennyiségét és a sütés időtartamát.

BiMarket Electrolux-intuitiv

BiMarket Electrolux-intuitiv

A pontos hőfoknak sokszor kulcsfontosságú szerepe van az ételek elkészítésében. A SenseFry® funkciós indukciós főzőlapok gondoskodnak róla, hogy az ételek egyenletesen süljenek át. Csak azt kell kiválasztani a főzőlap színes kijelzőjén, hogy milyen ételt szeretnénk készíteni, a főzőlap pedig figyel rá, hogy az első perctől az utolsóig egyenletes legyen az edényben a hőmérséklet. Így nem kell többé találgatni, hogy elég meleg-e a serpenyő vagy az olaj, és nem kell főzés közben folyamatosan feljebb vagy lejjebb vennünk a hőfokot. Egy SenseFry® érzékelős főzőlapon minden palacsinta ugyanolyan lágy lesz, és minden szelet szték egyenletesen ropogós kérget kap.

BiMarket Electrolux-intuitiv

BiMarket Electrolux-intuitiv

Nem csak a sütés és a főzés, de az edények mosogatása is kényelmesebb, sőt fenntarthatóbb is lett! Az új, intuitív mosogatógépek QuickSelect kezelőfelületén csak azt kell beállítanunk, hogy mennyi idő alatt legyenek elmosogatva az edények. A mosogatógép pedig beállítja a megfelelő ciklust. Azt is megadhatjuk, hogy a gép hosszabb idő alatt, energiatakarékosan dolgozzon, ezzel kímélve a környezetet és a pénztárcánkat is; ha viszont számít az idő, beállíthatjuk, hogy a gép gyorsan, nagyobb energiafogyasztással mosogassa el az edényeinket.

Bi Market Kft.

forgalmazó