JUB Kft.

A JUBIZOL Premium öntisztuló homlokzati rendszer egy évig használhatja a „2019. év kiválasztott terméke” pecsétet!

 

A rendszert különösen ajánlják a szennyezettebb városi és ipari központokba, valamint a sós tengerparti és más hasonló környezetekbe.

A JUBIZOL Premium homlokzati rendszer az idén elnyert „marketing innovációk fogyasztói díj”-al azon győztes termékek közé tartozik, amelyek egy évig jogosultak a „2019. évben kiválasztott termék” logó használatára. A „legjobb innovációs termék a homlokzati rendszerek” kategóriában a már jól ismert vörös pecséttel járó elismerést február 12-én vehette át. Az elismerést azon szlovén fogyasztóknak köszönhetik, akik a közvélemény-kutatás során a legjobb terméknek ismerték el a JUBIZOL Premium homlokzati rendszert a szlovén piacon.

Az év kiválasztott terméke, a világ legnagyobb fogyasztói díja az innovációs termékek vonatkozásában, odaítéléséhez kiemelkedő felhasználói tapasztalatokra van szükség.
A Nielsen reprezentatív fogyasztói közvélemény-kutató egy elismert és tekintélyes kutatócég, amely már több mint 110 országban működik a világon.

A „Voted Product of the Year”, a hazai és külföldi gyártókat is díjazza a termékeik minőségéért és innovációjáért, legyen az a formatervezés, funkció, csomagolás vagy egyebek alapján. Az idén 32 kategóriában 164 terméket neveztek be, díjazott pedig a 23 leginnovatívabb termék lett. A JUBIZOL Premium öntisztuló homlokzati rendszert a kiváló szlovén fogyasztási termékek közé sorolták, amelyek egy évig használhatják a „2019. év kiválasztott terméke” pecsétet. Ennek a pecsétnek a jelentőségét már a szlovén vásárlók 68 százaléka felismeri, mintegy 86 százalékuk egyetért azzal, hogy a pecsét növeli a márka pozitív megítélését.

A JUBIZOL Premium homlokzati rendszer célja a presztízs létesítmények hővédelme a gondosan kiválasztott fehér és pasztell színárnyalatok palettájával, ezzel biztosítva az épületeknek eleganciát és esztétikus megjelenést. Jellemző rá a kiváló vízállóság és a páraáteresztő képesség, valamint a kisebb szennyeződés-felvétel a JUBIZOL Nano finish záró vakolatának köszönhetően. A kiemelkedő tulajdonságok a nanotechnológia kutatásainak eredménye, amely lehetővé teszi a rendszer alkalmazását a csapadékoknak kitett magas létesítmények homlokzati felületén, így kölcsönözve hosszú távú változatlan külső megjelenést a homlokzat számára.

A rendszert különösen ajánlják olyan szennyezettebb környezetekben, mint a városi és ipari központok, valamint a sós tengerparti és más hasonló környezetek. A JUBIZOL EPS F Effect Plus rendszer szigetelőlapja a grafit EPS-ek új nemzedéke, melyet akár 20 százalékkal jobb szigetelőképesség, valamint könnyebb beépíthetőség jellemez.
A csúcsminőséget biztosító, fejlett technológiájú anyagokból álló JUB rendszer felhasználói számára 25 év jótállást is biztosít a rendszer termikus és fizikai tulajdonságaira egyaránt.

 

A JUBIZOL Premium homlokzati rendszer összetétele:

 

Réteg Összetétel Termék  
1 Hőszigetelő burkolat JUBIZOL EPS-F-G0 SUN Stop Premium kőzetgyapot lemezek vagy lamellák a kontakt homlokzatokhoz
2 Ragasztó JUBIZOL Ultralight Fix vagy JUBIZOL ragasztóhabarcs
3, 5 Alapvakolat JUBIZOL Ultralight Fix vagy JUBIZOL ragasztóhabarcs
4 Megerősítés JUBIZOL üvegszövet háló 160 g/m²
6 Alapvakolat Unigrund
7 Dekoratív vakolat

JUBIZOL Nano Finish S 1,5 mm
JUBIZOL Nano Finish S 2,0 mm

Alkalmazható még:
JUBIZOL Trend Finish S 1.5 illetve 2,0 mm és T 2,0 mm

A JUB Nanocolor termék részletes ismertetőjéért és letölthető adatlapjaiért kattintson IDE.

A JUB Nano finish S termék részletes ismertetőjéért és letölthető adatlapjaiért kattintson IDE.

Alap ismertetőanyag kivitelezők és szakemberek számára a rendszerről

 

JUB Kft.

www.jub.hu
Social: @jubkft