Full Doors

Full Doors


Céges Tag
Százhalombatta | Magyarország

 

www.full.co.hu

Divatba hozzuk az ajtót!

Mi a Full Doorsnál szeretünk kicsit másként gondolni a beltéri ajtóra. Szerintünk az ajtó nem csupán funkcionális tárgy, hanem a berendezés, a bútorzat része is egyben, ezért fontos esztétikai, ergonómiai értéket is hordoz. Úgy is szoktuk mondani, hogy a mi ajtónknak lelke van!

A Full Doorsnál minden az ajtóról szól. Ez a szakmai elhivatottság, szenvedély tett minket az ország vezető egyedi ajtókat gyártó vállalatává. Évente egy nagyvárosnyi ember találkozik termékeinkkel, amelyek hazai szakemberek keze alatt, a legkorszerűbb gépekkel felszerelt gyárunkban készülnek. A mostanában meghonosodó kifejezés, a 4. ipari forradalom szerinti gyártás nálunk már évtizedes múltra tekint vissza, így lehetséges, hogy nagy számban, jó minőségben készítünk egyedi igényeknek megfelelő beltéri nyílászárókat. A Full Doors hosszú évek óta meghatározza a trendet, miközben szakmai alázattal figyelünk a piac, valamint partnereink visszajelzéseire, és kompetens szaktanácsadóként is részt veszünk a tervezési, értékesítési folyamatban.

A Full Doors termékei az ország egyre több pontján megtalálhatók, képzett, hozzáértő szakemberekkel dolgozó partnereinknél. Kérjük, ajánlatkérésével forduljon az Önhöz legközelebbi márkakereskedőhöz!

Full Doors

TERMÉKEK

KÉPEK