Full Doors - Divatba hozzuk az ajtót!

Divatba hozzuk az ajtót!

Évtizedek óta gyártunk beltéri ajtókat, ismerjük az építkezők, lakásfelújítók igényeit, és termékeinket folyamatosan a hazai piac igényei szerint fejlesztjük. Minden nyílászárónk egyedi méret után készül, utólag szerelhető, így a szabványon kívüli falnyílásokhoz is tökéletesen tud igazodni. Választékunkban megtalálhatóak CPL, HPL, festett és furnér ajtók egyaránt.

Idén ősszel új fejezetet nyitottunk a legnagyobb forgalmat jelentő CPL (continuous pressure laminate) termékeink történetében. Eddig is egyedülállóan széles választékot kínáltunk erezetes és egyszínű (UNI) felületekből, ezt a választékot most még tovább bővítjük 30 új, elsősorban UNI színnel. Fontos információ, hogy a hasonló árfekvésű CPL ajtókkal ellentétben – amelyek bizonyos részeit olcsó papírdekor fólia borítja – a Full Doors ajtajainak összes eleme valódi CPL borítást kap, ami tökéletesen azonos színt, tapintást és minőségérzetet nyújt, valamint fokozottan karcálló.

A beltéri ajtó ma már nem egy állandó épületszerkezeti elem, inkább a berendezéshez harmonikusan illeszkedő darab, tulajdonképpen az “első bútor” a lakásban. Mivel a gyártási folyamat nálunk a rendelés után indul, ezért lehetőség nyílik ezeknek a káprázatos színeknek kreatív felhasználására, ráadásul ezek a többszínű modellek nem kerülnek többe, mint kevésbé színpompás, egyszerűbb kivitelű társaik. A méretek, színek és felületek hihetetlen variációs lehetőséget kínálnak, és egy hozzáértő lakberendező kezében esztétikailag és ergonómiailag egyaránt nagyon magas színvonalon járulhatnak hozzá a belső tér harmóniájához.

A Full Doors megújult felületválasztéka és modelljeink széles palettája megtekinthető országszerte, viszonteladó partnereinknél.