Rehau - Divatos dekorok és egyedi elemek

Divatos dekorok és egyedi elemek

Szenvedélyünk a szín

 

A világ tele van színekkel. A színek üzenetet közvetítenek, valamint irányt mutatnak. A színekkel képeket és asszociációkat alkotunk, divatot teremtünk és életre keltjük az ötleteket.

A polimerek szakértőjeként a REHAU intenzíven foglalkozik az új piaci trendekkel. Az egyedi megoldások ugyanis igénylik a változatosságot, a sokszínűséget és a kombinációs lehetőségeket. Teljesen függetlenül az országoktól és kultúráktól.

A felületek témaköre elválaszthatatlanul összekapcsolódik a nemzetközi szín- és dekortrendekkel. A REHAU ebben nyújt kiemelkedőt felületprogramjával, meghatározva a bútoripari trendeket. „Szenvedélyünk a szín” koncepciójával a polimerek szakértője kihangsúlyozza
hozzáértését és innovativitását. A „Hegyvilág” színkoncepció a természetből, egészen pontosan a hegyvidékek világából merít ihletet. Visszatükrözi a varázslatos hegycsúcsok magával ragadó színeit teljes nagyságukkal és fenséges megjelenésükkel. A szürke három árnyalata teljesen egyedi karakterrel, amelyek a Himalája varázslatos vonulatairól, az Antarktisz jégvilágáról, vagy Mexikó tüzes hegyeiről mesélnek.

 

Rehau - Divatos dekorok és egyedi elemek

 

Roccia – a hegyek esszenciája
Ezt a szürkét egyszerre bűvölte klasszikusan diszkrét és hűvösen kompakt árnyalattá a Himalája magashegyi varázslata.

Grafite – az örök jég lovagja
Ez a szürke elegáns, dinamikus sokoldalúságával, és az Antarktisz titokzatossága által ihletett számos kombinációs lehetőséggel tűnik fel.

Titanio – a szenvedély ragyogása
A vulkánkitörés heves szenvedélye adja ennek a szürkének egyedi intenzitását.

Mindhárom szín rendelkezésre áll a RAUVISIO akrillaminát termékekhez magasfényű és matt változatban is. A RAUVISIO crystal termékcsalád a Grafite és Titanio árnyalatokkal bővült — magasfényű és matt változatban is.

Egyedi elemek – divat és márkák

Ha egy vállalat, szálloda vagy divatcég vállalati dizájnját pontosan tükröző színre van szüksége, a REHAU kínálatában megtalálja az Ön által választott színt is. A RAUVISIO crystal vario termékkel a polimerek szakértője kibővíti üveglaminát-színválasztékát, hogy minden UNI-szabvány szín szerepeljen benne. Ha bármilyen színből több mint 20 táblát rendel, például a RAL színskála alapján, akkor kiválaszthatja a magasfényű vagy a matt változatot is. A RAUVISIO crystal felületi tulajdonságai és kiváló mélységillúziója rendkívüli hatást kelt.

Polimerekre jellemző tulajdonságainak köszönhetően a RAUVISIO crystal számos módon megmunkálható. Az anyag hajlítható, így csaknem bármilyen formára alakítható. A RAUVISIO crystal elemekkel akár amorf alakzatok is megformálhatók.

Két anyagvastagság áll rendelkezésre:

  • a RAUVISIO crystal vario composite egy MDF-lappal és fehér kiegyenlítő réteggel préselt üveglaminát.
  • a RAUVISIO crystal vario slim egy vékony üvegtábla fehér kiegyenlítő réteggel.

És ha még további finismegoldásokat keres, biztos lehet abban, hogy a megfelelő anyaggal dolgozik. Az íves felületek, a bemart díszítések és hátulról megvilágítás lehetőségei maximális szabadságot nyújtanak a tervezőknek és gyártóknak a dizájnelemek készítése során.

 

REHAU Kft.