UMANA Smart beltéri falfesték

UMANA Smart beltéri falfesték

Tagcégünk, a Casati Color Kft. a Loggia olaszországi festékgyártó magyarországi képviselőjeként bemutatja a cég egyik termékét ami joggal került az utóbbi időben az érdeklődés középpontjába: UMANA beltéri mosható falfesték rendkívül speciális tulajdonságokkal rendelkezik, melyek segítenek egy tisztább, egészségesebb élettér kialakításában.Tisztelt Érdeklődő!

 

Ezúton szeretnénk bemutatni legújabb termékünket az UMANA Smartot, mely egy igen speciális beltéri mosható falfesték.

 

Mitől különleges és egyedi az Umana Smart?

Az Umana Smart használatra kész beltéri falfesték már önmagában speciális tulajdonságokkal rendelkezik, miszerint antibakteriális, légtisztító/fertőtlenítő hatású speciális falfesték, ami a levegő minőségére hat, ezáltal kiszűri, megköti, semlegesíti a szmogot, formaldehidet, penészt, 99,9%-ban megszünteti a baktériumokat, vírusokat. Hipoallergén!

Viszont a legfontosabb tulajdonsága a jelenlegi járvány helyzetben, hogy ecoaktív, fotokatalitikus hatásának köszönhetően ELPUSZTÍTJA A SARS-COV2 COVID-19 VILÁGJÁRVÁNYÉRT FELELŐS VÍRUST. Ezt a gyártó /Loggia/ bevizsgáltatta. Egy független európai laboratórium (LabAnalysis) tesztelte és bizonyította hatékonyságát.

A festék továbbá alkalmazható élelmiszer előállító,- feldolgozó- és forgalmazó helységekben is(HACCP).

Felhasználási módja megegyezik az ismert festékekével. Bármilyen beltéri falfelületen alkalmazható, alapozást igényel (Jollyfix), pasztell színekre keverhető, használatra kész, Felhordás 2 rétegben, ecsettel vagy hengerrel. Minőségét 2 évig őrzi meg, száraz, hűvös helyen tárolva.

Kiadóssága 12-13m2/liter/réteg.

Kiszerelések és árak
Umana Smart 10 liter: 18.780.- nettó
Umana Smart 4 liter: 8135.- nettó

 

Casati Color csapata

A festékről érdeklődni a +36 30 417 1819 telefonszámon, vagy a casati@casati.hu e-mail címen lehet

UMANA Smart beltéri falfesték