Design Kollaborácio programok

TÖBBSZEMKÖZT - Design Kollaboráció térben és időben - programok

LOSZ vizuális élménynapok

Megnyitotta kapuit a “TÖBBSZEMKÖZT – Design Kollaboráció Térben és Időben” című LOSZ vizuális élménynapok virtuális kiállítás.

Adott egy ÖTLETGAZDA Solczi Levente, egy tagcég a MELIGEN Zrt. a KIÁLLÍTÓ PARTNEREK és MI, akik a folyamatosan elénk gördített akadályokat átugorva, nem adtuk fel és elhozzuk NEKTEK ezt a merőben új és innovatív kiállítást.

KEDVES TERVEZŐK

A csütörtöki nap NEKTEK szól, ahogy az minden kiállításon lenni szokott, ez a szakmai napunk.
A KIÁLLÍTÓK élő chat szobája nyitva áll előttetek, lépjetek be és kérdezzétek a szakembereket!

KEDVES LÁTOGATÓK

Pénteken számotokra is elérhető lesz a lehetőség, hogy kérdezzétek élőben a KIÁLLÍTÓKAT és keressetek minket, ha kérdésetek van a tervezéssel, felújítással kapcsolatosan, ha lakberendezőt kerestek, tanácsot kértek!

A belépés ingyenes, nem szükséges regisztráció!

A kiállítói térbe lépve fordulj körbe, hogy minden kiállítót megismerhess. Hallgasd meg a köszöntőket és lépj be a kiállítók saját standjára, ismerkedj meg az újdonságokkal!

Ha másik standra akarsz látogatni, az oldal tetején lévő logók segítségével már át is léphetsz a kiválasztott standra. 

Vendégként a kiállítói térbe lépve a felső sorban látható “Az élő bemutató indítása. Join Session” felirat kék gombjára kattintva csatlakozhatsz be a kiállítóval való videochathez. Javasoljuk a Google Chrome böngésző használatát. Amennyiben felugrik egy mikrofon és webkamera engedélyezési kérelem a böngészőben, engedélyezni kell, ezután az élő bemutatóban szabályozható a videokép és a mikrofon be-és kikapcsolása. A bemutatóhoz való csatlakozás után kérdezhetsz a kiállítótól.


Grohe Hungary Kft.
Schneider Electric Hungária Villamossági Zrt.
3D Media
Elektro Kamleithner
Europa Design
MELIGEN Hungary Zrt.
Miele Kft.
Spatrend
Ceramika Tubądzin
Whirlpool
Lakberendezők Országos Szövetsége

MAXCity Lakberendezési Áruház

MaxCity Lakberendezési Áruház

 

A MaxCity különleges programokkal készült az idei Black Friday “őrületre.” November 27-én a sorbanállás, tülekedés, eszement pénzköltés helyett a design, az innováció és a kortárs művészet találkozását tapasztalhatod meg velünk az Art Friday-en!

November végén zár Budapest új kortárs művészeti színterének első kiállítása, a Titkos kert, amit most egy virtuális séta keretében is megismerhetsz.

A Gallery MAX jóvoltából a galéria művészei egy-egy műalkotásuk segítségével “beköltöznek” bevásárlóközpont üzleteibe. A munkákat többek között a LOSZ lakberendezői installálják.
Részletek hamarosan…

A Remodel Stúdió Szakmai Nyílt Napot tart, melyen megismerhetitek a fejlődési folyamatot, amelynek során eljutottak a mai termékekig, megismerhetitek a termékpalettát és azokat a szolgáltatásokat, amelyekkel segíteni tudják a tervezők és otthonszépítők munkáját.
A Szakmai Nyílt napon előzetes bejelentkezés alapján lehet részt venni.

 

Art FridayTitkos kert

Remodel Stúdió – Szakmai nyílt nap előzetes bejelentkezés:
Kovács Zsófia +36 30 354 1989


Vesta Home Magyarország Zrt.

Vesta Home

 

Mi a sikeres tervezés titka?

A Vesta Home szervezésében Massimiliano Raggi ad tippeket a magyar lakberendezőknek a sikeres design fele vezető útról.
Az online részvétel regisztrációhoz kötött!