Momento Design Kft. - Liu Jo Living kollekció

A Liu Jo Living megérkezett Magyarországra!

A Liu Jo divatmárka és az ATL Group közötti együttműködés 2018-ban született, amely a tradicionális olasz manufaktúrák és a divat iránti szenvedély folyamatos interakcióján alapul.

Így jött létre Liu Jo Living új kollekciója is, amely mostantól Magyarországon is elérhető!

Momento Design Kft. - Liu Jo Living kollekció

A „Ceci est un Caillou” kollekció, a korábbi „Urban Fan”-hez hasonlóan, saját, határozott egyéniséggel bír, új ötletekkel és formákkal gazdagítva a választékot. Bevezetésével a márka életében egy jelentős lépésről beszélhetünk, amely beilleszkedik egy fontos folyamatba; ennek során érthetővé válik a Liu Jo Living belsőépítészeti világon belül alkotott saját DNS-e és segít abban is, hogy a Liu Jo életstílus értékét teljes egészében mai nyelvre fordíthassuk.

A Liu Jo nyitása a belsőépítészet felé egy olyan kihívás, amelyet a fejlődés és változás igénye ösztönöz. A vágy, hogy átformálja a már létező sémákat azáltal, hogy a Living fogalmának új értelmezésével áll elő. Ebbe az új felfogásba érkezik az az extra csavar, amely mindig is a Liu Jo stílus lényegét jelentette, és amely a klasszikus jegyek és a rockos elrendezés, vagyis a színek és a design, valamint a modern és a retró részletek elegyéből fakad. Ez a Liu Jo által fémjelzett Living esztétikai sajátossága, ami lehetővé teszi egyedülálló belső terek kialakítását, mindig összhangban a tulajdonos mindenkori önmagával.

A kollekció darabjai megtekinthetők és megrendelhetők a Momento Design budapesti bemutatótermében:

 

Momento Design
H-1036 Budapest, Perc u. 8.
+36 30 164 6364
office@momentodesign.hu