Elekro Kamleithner - Online okosotthon cafe

Online Okosotthon Cafe

Online Okosotthon Cafe-t szervez lakberendezőknek az Elektro Kamleithner

 

 

Kedves Tervező!

20 év tapasztalatából meríthet 4 óra alatt!

2019 nyarán indítottuk Okosotthon Cafe című nyílt napjainkat, amellyel iránymutatást szeretnénk adni azoknak, akik intelligens házat, lakást szeretnének venni, építtetni.

Az egészségügyi helyzetre való tekintettel ezúttal online formában rendezzük meg “Okosotthon Cafe – Special Edition” című rendezvényünket, melyre kifejezetten belsőépítész és lakberendező szakembereket várunk, annak érdekében, hogy közösen kiderítsük: mivel tudjuk leginkább segíteni a tervezési munkát és bemutassuk, hogy milyen egyedi design kapcsolócsaládokkal járulhatunk hozzá a tökéletes enteriőr kialakításához.

Büszkék vagyunk arra, hogy termékeink nem csak egyedi formavilággal rendelkeznek, de különleges anyagválasztékban is elérhetőek, a porcelántól a palán át a betonig, vagy akár a swarovski kristályig. A minőségi anyagok használata hozzájárul a kifinomult belső terek kialakításához és a különböző tapintású, textúrájú kapcsolók között mindig találunk olyat, ami tökéletesen illeszkedik az egyedi elképzelésekhez is.

 

Időpont: 2021. január 12-én (kedd) 10.00-12.00 óra

Jelentkezés az ingyenes, online rendezvényre:


Elekro Kamleithner - Online okosotthon cafe