Full Doors – Valóban drágább?

Valóban drágább?

A Full Doors valóban egyedi méretre készülő, minden igényt kielégítő minőségi ajtói

 

 

Valóban drágább-e egy egyedileg készülő beltéri ajtó, mint az áruházakban kapható, sorozatgyártott termék?

Minden vásárlóban felmerülhet a kérdés: nem aránytalanul drága-e egy egyedi gyártású ajtó? A válasz egyszerű, ha alaposan végiggondoljuk a teljes folyamatot. Biztosan akad olcsóbb ajtó a sorozatgyártott, futószalagon készülő termékek között, de a járulékos költségek miatt ezek jó eséllyel végül ugyanannyiba, vagy akár többe kerülnek majd, mire befejeződnek a munkálatok, ezzel szemben gyakran gyengébb esztétikai és/vagy műszaki tartalommal bírnak majd.

Ha szabvány ajtót veszünk, sok problémát magunknak kell megoldanunk, például a falnyílások méretre igazítását, ez sok plusz szakipari munkával, fáradsággal járhat. A legolcsóbb áruházi termékek gyakran utólagos felületkezelést, festést igényelnek, amit szinte lehetetlen otthoni körülmények között tökéletesen kivitelezni, és szintén extra költséget jelent.

A szabványos, belépő színtű nyílászárók vonzónak tűnhetnek áruk miatt, de ez az olcsóság gyakran visszaköszön használat közben. Legtöbbször gyengébb anyagokból, alkatrészekből készülnek, kevésbé ellenálló felülettel, alacsonyabb hangszigetelő képességgel rendelkeznek, és lényegesen szerényebb választékban elérhetőek.

A Full Doors beltéri ajtó felmérés után, valóban egyedi méretre készül, így beszerelése egyszerűbb, az eredmény pedig biztosabb. A Full Doors ajtó gyártása a megrendelés után indul, így hihetetlenül szélesre tágulnak lehetőségeink, variálhatunk a színekkel, formákkal, üvegezési lehetőségekkel, kivitelekkel, stb. Sőt, extra műszaki tartalmú ajtók választására is lehetőség van, emelt klímaosztályú, nedvestéri, hanggátló, tűzgátló, sőt, akár ólomréteggel szerelt, ún. radiológiai ajtót is kínálunk, a hagyományos termékeinkkel megegyező külsővel.

Idén ősszel vezettük be új CPL színkollekciónkat, amiben az erezetes felületek mellett hangsúlyos szerepet kapnak az egyszínű laminátumok, még tovább bővítve a variációs lehetőségeket. Idei jelmondatunk szerint, most tényleg “divatba hozzuk az ajtót!”.

A Full Doors egyedi beltéri ajtajai – minden szempontot figyelembe véve – kiemelkedő ár/minőség arányú termékek, amelyek hozzáértő lakberendező segítségével nem csupán használati tárgyként funkcionálnak majd, hanem a belső tér valódi díszei lesznek. Az építkezés, felújítás ütemezésénél érdemes tervezni a gyártás 6-8 hetes határidejével, ami nem beláthatatlanul hosszú idő, cserébe viszont pont olyan beltéri ajtóink lehetnek, amilyeneket megálmodtunk!