EuropaDesign-Wilkhahn IN

Ergonómiai újdonság: 3D szinkronmechanika újratöltve!

Ismerd meg az újgenerációs, 3D szinkronmechanikával rendelkező Wilkhahn IN munkaszék előnyeit!

 

Mozgásszervi szakemberek és pszichológusok egybehangzó véleménye szerint a fizikai aktivitás alapvető fontosságú a fitt és egészséges élethez. Ez azonban nemcsak a hátra, derékra, gerincre vonatkozik, hanem a teljes emberi testre. Folyamatosan mozgásban lenni – erre kell törekednünk.

A mozgás segít a stressz feloldásában, javítja az általános közérzetet és hatékonnyá tesz. A munkahelyi egészségmegőrző programok a hatékonyság javítását tehát a mozgás minél szélesebb körű elérésével tudják megvalósítani.

Az aktív életmódról az irodában sem kell lemondani. A legfontosabb a mozgás szabadságát biztosító munkaszék.

A Wilkhahn gyár több mint 100 éves fennállása folyamán mindig is rendkívül nagy hangsúlyt fektetett az innovációra. Forradalmi újításokkal támogatják az ülésergonómia fejlődését, ezek közül is kiemelkedik a 3D szinkronmechanika, melyet néhány éve, az ON forgószék fejlesztésénél szabadalmaztattak.

Új munkaszékük, a Red Dot díjas IN 5 éves fejlesztés eredménye. Az oldalirányban is mozgó Trimension mechanika és a háttámla különböző rugalmassági zónái kiemelkedően kényelmessé teszik. A háttámla rugalmas membrán szövete ugyanazzal a technológiával készül, mint a legújabb generációs sportcipők. Színeivel is üdít, hiszen nemcsak az ülés és háttámla kárpitja, de az alumínium összekötő elem és a lábcsillag is rendelhető élénk színekben.

A szék megjelenése pontosan azt a dinamizmust tükrözi, amit felépítése lehetővé tesz használója számára. A tökéletesen szinkronizált mechanika elsődleges célja, hogy a munka, amennyire csak lehetséges, pihentető tevékenység legyen.

A Wilkhahn termékek forgalmazója az Europa Design.

További információk az IN munkaszékről itt!