Hajnal Projekt Design - A Bill Beaumont új kollekciójából

A Bill Beaumont új kollekciójából

Az angol Bill Beaumont cég új kollekciójának kinálatából szeretnénk bemutatni hármat.

 

Engedje, hogy a természet hasson Önre a buja Urban Jungel kollekciónkkal… Fedezze fel a pálmafák, puha lombozatát és bambusz erdök elbűvölő birodalmát. Válasszon hét gyönyörű szín közül: sötétzöld, indigókék,, mustár, szilvakék, melegszűrke, rézvörös szürkével.

Az Urban Jungel egy rendkívül sokoldalú gyűjtemény, több mint 60 szövet áll rendelkezésre, biztosítva, hogy mindenki számára legyen valami ami ezt a trópusi hangulatot varázsolja lakásába.

 

Sunset kollekciót az Art deco stílusirányzat ihlette. Lépjen vissza az időben az 1920-as évek Miami-hoz, amit a csillogás és fényűzés korszakát jellemzi. Találhatunk benne páva és kolibri mintákat de jelen vannak a geometrikus elemek is.

Elegáns színválasztékból válogathatnak a különleges textíliákat kedvelő vásárlók. mentazöld, azúrkék, barackrózsaszín, halványszürke és rózsaszín pasztell árnyalataiból.

 

Lépjen a kékbe Tru Blu kollekciónkkal. Ebben a válogatásban három különböző kék színen keresztül mutatjuk be az enteriőrben megjeleníthető atmoszférát.

Párban szereplő minták geometriai hímzéssel, Jacquard szövésű, és nyomott szövetek egyaránt jellemzik a kollekciót
A mintákat úgy tervezték, hogy könnyed, eklektikus stílusjegyeken keresztül mutassa be az elképzelt világot, amilyen egy tengerparti élettér lehet

A Tru Blu Light a tengerpart ihletésű anyagok lenyűgöző gyűjteménye, amivel fel tudja frissíteni otthonát.
Ezzel szemben Tru Blu Dark, magában foglalja a klasszikus, elegáns csillogást, mely tintakék színével eleganciát varázsol a lakótérbe.

 

Hajnal Projekt Design Kft.