Indecor® Polidecor® - STANDARD XPS álmennyezet szigetek

Indecor® Polidecor® - STANDARD XPS álmennyezet szigetek

Az Indecor® Polidecor® termékcsalád XPS álmennyezet sziget csoportja olcsó könnyű, gyors, tiszta megoldást kínál a gipszkarton álmennyezet sziget készítésével szemben.

Álmennyezet sziget termékeink gondos tervezés és tesztelés során lettek végleges formájukra és méretükre kialakítva: a testekben az energiatakarékos LED világítás minden részegységének, LED szalag, LED spot, LED spot keret, LED zónavezérlő, LED tápegység, előre kialakított helyeken helyezhetőek el.

XPS álmennyezet szigeteink standard termékként folyamatosan elérhetőek, bemutató-termünkben, üzletünkben jellemzően azonnal átvehetőek, az eseti készlethiány esetén 2-3 munkanapon belül vihetőek.

Egy termék példán keresztül bemutatjuk miként használhatóak fel az XPS álmennyezet szigetek.
Egy átlagos nappali szoba mérete 5m x 4m, 2,7 méteres belmagassággal. Ennek teljes értékű bevilágításához fővilágításként használva, egy téglalap alakú 200cm x 140cm-es, süllyesztett frontú álmennyezet szigetet ajánlunk.

Indecor® Polidecor® - STANDARD XPS álmennyezet szigetek

Ebben az XPS álmennyezet szigetben 14 db LED spot és két körben összesen 14 méter LED szalag elhelyezésére van lehetőség. Az álmennyezet szigetben elhelyezhető 14 db modern, 5Watt-os, 110 fok sugárzási szögű LED spot annyi fényt ad, mint 5 db 100Watt-os hagyományos izzó, mindössze 70 Watt fogyasztással.

 

Kapcsolt szálak és világítástechnikai felszereltség magyarázata:

Indecor® Polidecor® - STANDARD XPS álmennyezet szigetek
Egyetlen billenő kapcsoló, azaz egy kapcsolt szál

ebben az esetben, az álmennyezet szigetben egyszerre tudjuk kapcsolni a fővilágítást (LED spotok) és a hangulat világítást (LED szalag kör). Ha szeretnénk a két világítási funkciót külön használni, akkor szabályozható fényerejű spotokkal szerelt szettre van szükségünk, távirányítóval tudjuk külön kapcsolni és szabályozni a LED szalagokat és a LED spotokat és ezek fényerejét szabályozni.

 

 

 

 

Indecor® Polidecor® - STANDARD XPS álmennyezet szigetekIndecor® Polidecor® - STANDARD XPS álmennyezet szigetek

Kettő billenő kapcsoló, azaz két kapcsolt szál

ebben az esetben a villanykapcsolóval tudjuk külön a fővilágítást (LED spotok) és a hangulat világítást (LED szalag kör) ki és be kapcsolni. Távirányítóra csak abban az esetben van szükségünk, ha a LED spotok vagy LED szalagok fényerejét szeretnénk szabályozni.

 

 

 

 

 

RGB vagy RGBW (színváltós) LED szalagok használata esetén mindenképpen szükség van vezérlő távirányítóra az álmennyezet sziget világítástechnikai képességeinek használatához.

 

Az Indecor® Polidecor® XPS álmennyezet szigetek önállóan, világítás technikai felszereltség nélkül és 4 alap világítástechnikai felszereltséggel kaphatóak:

  • Csak álmennyezet sziget test világítástechnika nélkül
  • Álmennyezet sziget szett világítástechnikai eszközökkel: fehér LED szalaggal és 230V-os LED spotokkal (két kapcsolt szálas kiépítés megléte esetén ajánljuk)
  • Álmennyezet sziget szett világítástechnikai eszközökkel: fehér LED szalaggal és 12V-os, szabályozható fényerejű LED spotokkal (egy kapcsolt szál esetén ajánljuk)
  • Álmennyezet sziget szett világítástechnikai eszközökkel: RGB színváltós LED szalaggal 230V-os LED spotokkal
  • Álmennyezet sziget szett RGB színváltós LED szalaggal és 12V-os, szabályozható fényerejű LED spotokkal

 

Az elektromos eszközök bekötését, beüzemelését minden esetben villanyszerelő végezze!

 

Az álmennyezet szigethez tartozik egy beépítési útmutató, mely részletesen bemutatja, a felszerelés lépéseit:

 

Indecor® Polidecor® - STANDARD XPS álmennyezet szigetek

Ez idáig időigényes fúrással, faragással, kosszal, és zajjal készültek fémtartó, vagy fa szerkezetre az álmennyezet szigetek, dobozolások, nehéz gipszkarton lapokkal.

Figyelembe véve mind ezeken túl a költségeket- anyagmozgatást, szállítást, nem utolsó sorban a költséges szakembert, megoldás a könnyű XPS polisztirolból készült, házilag könnyen felragasztható álmennyezet szigetek, dobozolások!

Az XPS álmennyezet standard szigetet akár ÖN is felragaszthatja a helyére mindössze 15 perc alatt a beépítési útmutatót követve.

Indecor® Polidecor® - STANDARD XPS álmennyezet szigetek

 

Az XPS álmennyezet sziget beépítési útmutató letölthető ide kattintva
A termékkatalógus letölthető ide kattintva

 

Az Indecor® Polidecor® termékcsalád XPS álmennyezet szigetei lakása, irodája, üzlethelyisége bármely helyiségében jól alkalmazhatóak mind fővilágítás, mind pedig hangulatvilágítás gyors és esztétikus kialakítására.

 

Indecor® Polidecor® - STANDARD XPS álmennyezet szigetek

Indecor® Polidecor® - STANDARD XPS álmennyezet szigetek