REHAU FLIPDOOR, a tárolás művészeteREHAU FLIPDOOR, a tárolás művészete

REHAU FLIPDOOR, a tárolás művészete

A tárolóhely művészi kiemelésével és a megszokott megoldásoktól eltérően megtervezett funkcionalitással egy bútor hirtelen többet fog jelenteni, mint csupán egy egyszerű konyhai felső szekrény, és valami teljesen új jön létre: a FLIPDOOR. Vagy ahogy mi nevezzük: A tárolás művészete.

Egyedülállóan látványos formatervezés
Talán az elegáns nyitómechanizmus teszi, amely – rejtett vezetősínnel – a többi bútor síkjába illeszkedve záródik? Vagy a RAUVISIO crystal színválasztékának számtalan lehetősége, amelyekkel szolid, visszafogott megjelenés és feltűnő látványelemek egyaránt megvalósíthatók? Bárhogy legyen is: a FLIPDOOR minden konyha megjelenését egyedülállóvá teszi.

Kényelmes és biztonságos
A RAUVISIO crystal lamellák könnyedségének köszönhetően a FLIPDOOR különösen könnyen nyitható – növelve a kényelmet nehéz helyzetekben is, például edények bepakolásakor. Emellett nyitott állapotban is jóval nagyobb biztonságot nyújt más nyitó mechanizmusokkal szemben azzal, hogy nincsenek messzire
kinyúló ütközőélek. A mágneses zár jól hallható hang kíséretében záródik.

Azonnal használható
Az átgondolt, csodaszép sziluettel bíró nyitó mechanizmus nem azt jelenti hogy az összeszerelés bonyolult. Épp ellenkezőleg: a FLIPDOOR szállítása készre szerelt állapotban történik. A helyszínen már csak a felszerelést kell elvégezni. A már használatba vett szekrényen az egyes lamellák szervizcsapatunkkal cseréltethetők.

Válassza a változatosságot
Megrendelési módtól függően a FLIPDOOR akár öt különböző RAUVISIO crystal uniszínben kapható, és ezáltal szinte észrevétlenül illeszkedik a REHAU felületmegoldásokkal ellátott bútorok formatervezési koncepciójába. A rendelési mennyiségtől függően minden más RAUVISIO crystal színben is kapható.