AGC - Lacobel-Matelac 2020

Lacobel és Matelac 2020

Az AGC festett üvegeinek iránymutató páros színskálája

 

Ismerjék meg az Őszi Szakmai Konferencia főtámogatójának, az AGC Glass Hungarynak legújabb termékcsaládját:

agc-lacobel_matelac_20-20A beltéri dekorációs festett üvegek vitathatatlan sikerén felbátorodva, az AGC Glass Europe bevezeti a Lacobel és Matelac 2020 páros színskáláját. Ez a bővített paletta ugyanannyi színárnyalatot kínál matt, mint fényes változatban. Az újragondolt színválaszték meghatározó lesz az elkövetkező évekre.

Megegyező színskála
Mind a Lacobel, mind a Matelac alapja a float üveg. Köztük annyi a különbség, hogy míg a Lacobel az egyik oldalán festett, addig a Matelac szintén az egyik oldalán festett, de a másik oldalán savmaratott. Együtt a dizájn lehetőségek végtelen variációját kínálják. A Lacobel és Matelac 2020 páros színskálája 20 trendalkotó színt tartalmaz. Rendeltetése, hogy irányt mutasson egészen 2020-ig, a matt és a fényes hatás,színre-szín (14 színárnyalat) vagy egymástól eltérő színek kombinálhatóságával bővítse a kreativitás körét. Ellentétben az edzett Lacobel T és Matelac T társával a Lacobel és a Matelac üvegeket kifejezetten beltéri dekorációhoz tervezték. A 2020 skála kifinomultságot kölcsönöz a bútoroknak és a falburkolatnak.

Három csoport, mely megfelel minden követelménynek  AGC - Lacobel-Matelac 2020
Elérhető három kategóriában – Klasszikus, Trendi és Exkluzív – Lacobel és Matelac tetszés szerint kombinálható további anyagokkal, mint például a fa, kő vagy fém.

  • A Klasszikus kategória magába foglalja az időtlen színeket, mint például a White Soft és Black Classic.
  • A Trendi csoport felvonultatja a napjainkban oly népszerű természetes színeket, beleértve az új Green Soft, Green Sage és Red Terracotta árnyalatokat.
  • Az Exkluzív vonal az ezüstös, fémes és finoman csillogó árnyalatokból áll (kizárólag az AGC gyártja.) Ezen kategória legfrissebbjei a Lacobel Copper Metal és Lacobel Brown Starlight, melyeket tökéletesen kiegészít a Matelac Brown Walnut.

agc-20-20-tervezoTesztelje az új színeket egy kattintással az új online “Deko Üveg Látványtervező” segítségével!

Virtuálisan megváltoztathatja az üveg falburkolat és a bútorok színét két helyszínen, hogy láthassa hogyan reagálnak a fényes és matt színek a természetes és mesterséges megvilágításban.

agc-mycolourMyColour (az Én Színem) Lacobel és Matelac*
Az AGC egyedülálló szolgáltatása – MyColour (az Én Színem) Lacobel és Matelac – lehetővé teszi az építészeknek, dizájnereknek és bútor gyártóknak 200m2 vagy nagyobb mennyiségű egyedi szín rendelését. Elérhetővé téve a fal vagy a berendezés egyedi színének megvalósítását, ami bármely elképzeléshez vagy márkanévhez illik.

* Ez az opció nem elérhető átlátszó és fémes színeknél.

Környezetbarát, maradandó anyag
A Lacobel és a Matelac falburkolatként, tolóajtóban és bútorüvegként használva évek múltán is megőrzi eredeti megjelenését. Az ipari körülmények között felvitt hátoldali festékrétegnek köszönhetően kevésbé sérülékeny a karcokkal szemben, így egységes, tartós a megjelenése. A Lacobel és Matelac környezetbarát festett üveg, nem tartalmaz mentes nehézfémeket és káros vegyszereket.

AGC Glass Europe, Európa vezető síküveg gyártójaAGC Glass Hungary
A belga székhelyű AGC Glass Europe síküveget gyárt, dolgoz fel és forgalmaz az építőipar (kültéri üvegezés és beltéri dekorációs üvegek), az autóipar (eredeti & után gyártott üveg) és a napenergia szektor számára. Az AGC Glass európai részlege, a világ legnagyobb síküveg gyártója.

Mottója a „Glass Unlimited” (Határtalan Üveg) az alábbi erősségeit testesíti meg:
• az üveg, mint anyag megfelelése a növekvő és változatos igényeknek (kényelem, energia szabályozás, egészség & biztonság, esztétika, fenntarthatóság);
• innováció a termékeknél és a feldolgozásban, köszönhetően a folyamatos kutatásnak a fejlődő üvegipari technológiák területén;
• több, mint 100 telephely Európában, Spanyolországtól Oroszországig;
• egész világra kiterjedt marketing hálózat;
• 16,000 vevő központú alkalmazott.

További információért látogassa meg honlapunkat: www.agc-glass.eu (általános oldal) – www.yourglass.com (építészeti és beltéri dizájn)