Locatelli Hungária - HOMAPAL fémdekor lemezek

HOMAPAL fémdekor lemezek

A Locatelli Hungária Kft. nem csak perforált lemezeket gyárt, hanem más belsőépítészeti anyagokat is forgalmaz, így a német Homapal fémdekor gyártó cég termékeinek magyarországi képviseletét is ellátja.

A termékcsaládot a színek intenzitása, valamint kézzel mintázott felületek teszik különlegessé. Ezeket a dekorlemezeket széles körben használják üzletberendezésekhez, kiállítási standokhoz, falburkoló panelhez, bútorgyártáshoz és belső díszítésekhez az építőipar legkülönbözőbb területein, az állami és magánszektorban egyaránt.

A kb. 1 mm vastagságú, valódi fém felületű HPL lemezek a bútoriparban használatos ragasztókkal ragaszthatók farostlemez, bútorlap vagy más hordozóanyagokra. Mint minden más HPL esetében, a hordozó anyag meggörbülését elkerülendő, a fémdekor termékek felhasználásakor is javasolt a hátoldalra ellenhúzó dekor (balancer) ragasztása. A legtöbb lemez két méretben is elérhető: 3050×1220 mm, illetve 2440×1220 mm. A táblák élzárására a piacon kapható élzáró anyagok használhatók.

A standard alumínium, réz és mágneses Homapal dekorok beltéri, nem vizes helyiségek függőleges felületeinek felöltöztetésére alkalmasak. Hagyományos, nem dörzsölő, acetonmentes, nem lúgos tisztítószerekkel tisztíthatók (így pl. konyhapult, tűzhely feletti fal burkolására nem javasoljuk).

ALUMÍNIUM, RÉZ, ÉS ROZSDAMENTES ACÉL

A fémdekor lemezek alumínium, rozsdamentes acél, vörös- és sárgaréz színoldallal is készülnek. Több mint 100 típusú, szálcsiszolt, tükörfényes vagy különböző strukturált alu, acélszürke, antracit, fekete, arany, réz, bronz, vagy zöld színű fémdekor közül lehet választani.

A rozsdamentes acél dekorok vízszintes felületen is alkalmazhatók.

 

MÁGNESES DEKORLEMEZEK

A mágneses dekorlemezek fémfóliát tartalmazó laminátok, különösen erős mágneses hatással, amelynek köszönhetően a felületen nagyobb dokumentumok, rajzok, plakátok, tervlapok, egyéb tárgyak rögzíthetők mágnessel. Formaldehid mentesek, és számos színben, valamint különböző felületekkel választhatók: táblafilccel vagy krétával írható, illetve – projektorhoz – csökkentett fényvisszaverő hatású felületképzéssel.

A lehetséges alkalmazási területek szinte korlátlanok: irodák, tárgyalók, konferencia termek, kiállító- vagy egyéb közösségi terek, üzletberendezések, kirakatok, és más információs felületek, gyerek- vagy konyhabútorok. De valójában bárhol bevethetők, ahol tárgyakat kell átmenetileg rögzíteni majd eltávolítani.

 

KARCÁLLÓ FÉMDEKOR

Magyarországi forgalmazóként örömmel mutatjuk be a HOMAPAL fémdekorok új termékcsoportját: a  hagyományos Homapal dekorok közel 30 típusának rendelhető karcálló változata.

Az újdonságnak számító karcálló fémdekor lemezek ujjlenyomatmentes, matt felületű laminátumok (SRM= Scratch Resistant Matt). A választékban számos textúrájú és színű (pl. taupe, pezsgő, arany) alumínium, réz, sárgaréz felületű dekor található, mint ahogy macchiato, kőszürke, világosszürke és fehér színekben matt mágneses lemezek is. A karcálló mágneses dekorlemezek felülete nem írható.

Ezek a dekorok már nem csak függőleges, hanem vízszintes felületek létrehozására is alkalmasak, pl. kiállítási stand, üzletberendezés, bár vagy étterem pultja, valamint asztalok és más munkafelületek irodákban, szállodákban, illetve orvosi rendelőkben.
(Ezen anyagtípusból a legkisebb rendelhető mennyiség 10 tábla.)

 

Locatelli Hungária Kft.