Luminis - Az SLV újdonsága: Kisfeszültségű, 48 voltos sínrendszer

Az SLV újdonsága: Kisfeszültségű, 48 voltos sínrendszer

Napjaink folyamatosan fejlődő elektromos világában folyamatosan keressük a módját, hogy ügyfelek számára a leghatékonyabb világítási megoldásokat ajánlhassuk.

A sínrendszerek előnyeit – a lámpatestek variálhatósága, átrendezhetősége, vagy hogy nem vagyunk az elektromos kiállás helyéhez kötve a lámpatestekkel – sokan ismerik már. Nem véletlenül népszerű a retail mellett a lakossági felhasználása is.

Miben ad többet egy kisfeszülségű 48 voltos sínrendszer mint a hagyományos egy és három fázisú nagyfeszülségű megoldások?

Először is a 48 voltos sínrendszerek karcsúbbak, filigránabb a megjelenésük, mint nagyfeszültségű társaiknak, így a 48V-os rendszer tökéletesen illik a modern belsőépítészetbe. Ráadásul míg a nagyfeszültségű sínrendszer esetén az érintésvédelem egy fontos kérdés, addig a 48 voltos kistestvér biztonságosan felszerelhető falakra vagy mennyezetekre és különleges hangsúlyokat tesz lehetővé a belső terek kialakítása során. Nyugodtan lefuttathatjuk az oldalfalon, nem kell az érintésvédelem miatt aggódnunk. Ráadásul az áramszámlán is segítenek spórolni.

A 48 V-os rendszer teljesen új világítási lehetőségeket kínál a ügyfeleknek, és sokkal nagyobb hangsúlyt kaphat a design. Kifejezetten a 48 voltos rendszerhez tervezett lámpatestek közül válogathatunk ennél a megoldásnál: Világító csíkok, spotlámpák és függesztett lámpatestek is elérhetőek a rendszerhez.

További információért a 48 voltos sínrendszerekről keressen bennünket személyesen vagy látogassa meg az SLV újdonságokat bemutató oldalunkat.

 

Luminis Építészeti Világítás & Design