Luminis Építészeti Világítás & Design

Luminis Építészeti Világítás & Design


Céges Tag
Budapest | Magyarország

 

+36 1 371 1983
bigwhite@luminis.hu

Bemutatóterem:
H-1116 Budapest Építész utca 26.

www.luminis.huwww.slv.luminis.hu

Luminis Építészeti Világítás és Design – 20 év tapasztalat a professzionális és építészeti világításban

Komplex, világítással kapcsolatos projektek kivitelezésében segítjük partnereinket, a világítás szinte minden ágazatában. Tapasztalattal rendelkezünk irodai, szállodai, lakossági, kiskereskedelmi és egyéb retail projektekben, valamint komplett világítási rendszerekben gyártócsarnokokban, sportlétesítményekben, konferenciatermekben, színházakban és TV stúdiókban, így nagyon sokféle területen tudunk a tervezőknek, lakberendezőknek szakmai segítséget nyújtani.

Közel félszáz lámpa gyártó és design világítási márka szerepel a portfóliónkban – számtalan stílusban. A szolgáltatásaink a világítási terv elkészítésétől a konkrét termék kiválasztáson és értékesítésen át akár a kivitelezésig terjednek. Lámpa kínálatunk mellet vezérlési és okos otthon megoldásokkal is tudjuk segíteni partnereinket.

Világítástechnikai szakértőink által készített világítási tervek teljes mértékben igazodnak belsőépítészeti, lakberendezési elképzeléseihez és összehangolják azt az adott lámpatestek teljesítményével, világítási tulajdonságaival, így magasabb színvonalú világítás valósítható meg.

A német SLV és számos kiváló minőségű design lámpa forgalmazójaként a megfelelő lámpatest kiválasztásában is szakértő segítséget nyújtunk. Minden stílusigényt kielégítő termékportfóliónkból mindenki számára megtaláljuk az elképzeléseinek megfelelőt. Gyártóink között az SLV mellett megtalálhatóak a Brilumen, Estiluz, Novalux, Flos, Oluce, Kreon, Fritz Hansen, Faro, Bega, Belux, Flos, LaLampa, Vesoi, Tooy, emotional Light, Gira stb. márkák is.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha világítással kapcsolatos kérdése lenne!

Luminis Építészeti Világítás & Design

TERMÉKEK

KÉPEK