Tas Fruzsina

Tas Fruzsina


Tervező Tag

 

+36 70 652 4443

facebook.com/b36muhely

www.b36muhely.hu

Otthonteremtéssel foglalkozom.

Az otthon számomra a biztonságot, nyugalmat, a feltöltődés terét jelenti, ahol szeretve vagyok és ahol álarcok nélkül szabadon lehetek önmagam. Felnőtt életem nagy részét azzal töltöm, hogy ezt az érzést segítek megteremteni mások számára is. Otthonok tervezésével épületek belső terében és tudatos szemlélet fejlesztéssel az ember benső terében.

Hiszek abban, hogy ahhoz, hogy jól érezzük magunkat otthon (vagy bárhol), nemcsak a körülöttünk levő teret kell formálni, hanem magunkat is belül. A tudatos szemléletmód és önfejlesztés segíteni tud abban, hogy a belsőnkben is harmónia és egyensúly legyen, majd ugyanezt az érzést meg tudjuk teremteni magunk körül is.

Az otthonteremtés folyamata minden ember számára egy sok döntésen át vezető, kihívásokkal teli folyamat. Tervezőként az a célom, hogy ebben a folyamatban a lehető legtöbb támogatást adjam. Egyrészt az építészmérnöki szaktudást latba vetve a térszervezés, anyagválasztás, bútor tervezés során. Másrészt a döntések előkészítésével, megfelelő kérdésekkel és kommunikációs támogatással az emberi oldalról.

Saját tervezői utamon azt tapasztaltam, hogy a legtöbb esetben a kommunikációs képességünk, tanult működési mechanizmusaink és a probléma megoldó képességünk együttese a siker kulcsa vagy akadálya. Ezek fejlesztése egyszerre lehetőség és kihívás. Célom, hogy a tervező/mérnök és kivitelezéshez kapcsolódó szakmákban is meghonosodjon a tudatos szemlélet és kommunikáció.

„Az otthon nem egy hely, hanem egy érzés.”

Tas Fruzsina

KÉPEK