Luxury Design - LONGHI and Friends party, 2023

LONGHI and Friends party, 2023

2023 őszétől az olasz patinás bútorgyártó, a LONGHI hazai ügynöke Vojtek Mariann, a Luxury Design tulajdonosa.

A Luxury Design és a LONGHI a partnerség megünneplésére rendezett egy zártkörű partit, ahová meghívást kaptak kiváló hazai belsőépítészek, lakberendezők. A LONGHI filozófiája a kapcsolatteremtés, ennek szellemiségében zajlott az este a Twentysix House-ban. Az alábbiakban Ács Erzsébet, a Lakberendezők Országos Szövetsége elnökének az élménybeszámolóját közöljük:

„Különleges és kedves meghívást kaptam Vojtek Marianntól, a Luxury Design cég tulajdonosától. A regisztrációs visszaigazolásban már sokkal több információt találtam, mint a meghívóban, így nagyon vártam az eseményt.

Kiderült számomra, hogy különleges a választott helyszín, ami nem más volt, mint egy nagyon cool belvárosi étterem, a Twentysix exkluzív különterme. Különleges volt a parti sokat ígérő elnevezése is: LONGHI and Friends. A kiállított Joe Colombo által tervezett ELDA fotel is különlegességet ígért, hiszen a helyszínen ott lesz életnagyságban az ikonikus design darab. Ha ez még mindig nem elég, ott volt a sorok között felsorolva, hogy olasz ételek és italok fogják koronázni a partit.

A meghirdetett napon az időjárás is kegyes volt hozzánk, kellemes langyos estén sétáltam végig a belvárosi utcákon a helyszínre. Régi barátként fogadtak a házigazdák, aztán sorra érkeztek a meghívottak, barátok, kollégák.

Valóban a barátokról, barátkozásokról szólt az este, mert egy rövid köszöntő és bemutatkozás volt csak a parti hivatalos része. Kipróbáltuk a design fotel kényelmét, majd mosolyogva egy pohár proseccoval a kezünkben pózoltunk a fotósoknak. Nagyon finom olasz ízvilágú falatokat kóstoltunk, majd a csodás sütemények zárták a kínált ételsort.

A fotókat nézegetve, ahol mindenki mosolyog és jókedvű, úgy gondolom, hogy átjön a Longhi szellemisége és üzenete!

Mi tervezők nagyon kedveljük az olasz dizájnt és most is megcsodáltuk a kiállított ikonikus darab minden finom részletét, anyagát, formáját. Valószínű nem csak nekem kattogott ott belül, hogy vajon hová tervezhetném be ezt az exkluzív darabot.

Köszönöm, hogy részese lehettem ennek a vidám és hangulatos estének!”

Az élménybeszámolóban említett ELDA fotel megtekinthető a Momento Design bemutatótermében.

 

Luxury Design

 

LONGHI and Friends, Budapest 12.10.2023. from Mariann Vojtek on Vimeo.